Eu am Darkstar II pe 1 Optibox 550 si Gemini 4.6 pe 4 DM500.... cu cccam 2.1.1 pe toate, mapare catre laptop de pe toate si cu TuxVision pe partea de vizualizare
Printable View
Eu am Darkstar II pe 1 Optibox 550 si Gemini 4.6 pe 4 DM500.... cu cccam 2.1.1 pe toate, mapare catre laptop de pe toate si cu TuxVision pe partea de vizualizare
Pentru streaming pe retea/net, imaginile de la Pli sunt mai stabile (si recomandate).
Atentie si la versiunile de vlc, pentru ca nu toate se pupa (incearca v0.8b,c,d pina in v0.9 inclusiv). Cu astea mai noi, mai fac probleme.
Ngrab merge fara probleme (Ngrab lite, pentru ca daca imi aduc bine aminte, mai exista si Ngrab si ala nu merge)
Pt. cine vrea streaming incercati pli Jade 3 , se pare ca doar imaginea asta este compatibila pt streaming la clone ( eu le-am incercat pe toate ) daca folositi si vlc 1.0.3 o sa aveti surpriza de a se schimba si programul in lan odata cu receptorul ba mai mult, se comporta la fel daca facem restream mai departe pe net! Atentie, dupa ce dezinstalam vechea versiune vlc, trebuiesc sterse toate fisierele ramase in Program Files>>VideoLan, si dupa aceia instalam noul vlc! Mai va recomand DreamboxManagerSuite merge sfoara, nu are nici o buba, web-x-tv e cam puturos! in rest imaginea mi s-a parut cea mai stabila, fara blocaje, se incarca f.repede, si raspunde imediat la comenzi...
Ozi buna All!
folosesc mfaraj db viewer 4 (cautati pe google), pe windows 7, imagine pli-jade de la borsalino.
merge bine, uneori se mai blocheaza si trebuie sa folosesc vlc-ul (0.8.6b parca)
e boierie, cu laptop-ul pe wireless prin casa, sa oriunde dream-ul cu mine. daca ai un tablet pc, zic eu ca merita investitia....