Nu e trojan, sunt keyfindere in arhiva si poate ti le vede alea... am mai patit si eu... arhiva e curata...
Printable View
Nu e trojan, sunt keyfindere in arhiva si poate ti le vede alea... am mai patit si eu... arhiva e curata...
OK! Ca sa spulberam suspiciunile :lol:
Un player care cred ca va fi de folos;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:XviD, DivX, FLV1, AC3, OGG, MP4, H263 si reproducerea file-urilor incomplecte sau corupte :wink:
Il folosesc deja de cateva zile si sunt multumit de el... stie multe, are o interfatza standard dar in acelasi timp bine realizata, nu foloseste multe resurse... vom vedea cum se comporta in timp...Quote:
Originally Posted by spaniolul
Pentru xvanish;poti sa ne spui mai multe despre asta?
multumesc anticipat :wink:
Nu gestioneaza tare bine fisierele *mkv (HDTV). Filmele in format HDTV 720p, care in Media Player Classic merg brici, in Gom Player se cam fremeaza...Quote:
Originally Posted by XVanish
@spaniolul: referitor la TiVo... m-am uitat in mare sa vad despre ce e vorba si pare interesant... o sa-l testez si o sa ma dau cu parerea... dar sincer nu tare am chef acum...
OK,astept parerea ta ca eu cred ca iar fac vreo boroboata :D ajunge cite am facut la pc-ul asta,cind esti gata eu sunt pe faza :wink:Quote:
M-am uitat peste el, am instalat si TiVo Desktop dar nu pot sa fac nimic pt ca trebuie luat pachetul de la ei, adica scula in sine: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] softuletzul lor, fara cont la ei, nu imi ofera decat o interfatza care imi face legatura la serverul lor si imi da 2-3 optiuni cum ar fi sa inregistrez sau sa pun poze, filmuletze etc... fara scula e ca si cum nu ar fi... oricum TiVO ofera multe chestii interesante dar eu sincer nu ii vad rostul, cel putin eu nu as avea la ce sa il folosesc... pt mai multe detalii despre ce ofera uita-te la filmuletzul de pe site-ul lor: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
OK,multumesc mult pentru detalii,vroiam sa stiu daca merita sau nu sa il am,orcum nu pun nimic pe pc. fara sa te intreb :D :wink:Quote:
Pentru cei ce sau plictisit;
ce zici de asta? mia sosit pe mail
pentru xvanish
La ce te referi? la softuletzele postate de ei, la concurs sau la ce anume?Quote:
la softuri bineinteles,sunt mai multe dar nu ma-m riscat sa le incerc fara a avea un ok de la tine :wink:
Linistit... majoritatea sunt softuri uzuale... foloseste nenea Google ca sa vezi fiecare ce face si care crezi ca-ti sunt utile...Quote:
Succes!
multumesc mult :wink:Quote: