Dimineata furtunoasa,cafea bauta pe fuga.Acum a curs si a doua.
Printable View
Dimineata furtunoasa,cafea bauta pe fuga.Acum a curs si a doua.
Mai Horatyu...daca tie iti vine sa mananci la 4 dimi nu mananci?aaa?......fiecare cu preferintele lui.....corect?....asa ca.........continuarea maine la 3 dimi:cheers:
si mi e mi a venit dar pe la 2 asa si i am dat bataie ca daca vine vine:clap:
Hmmm lale ........pai vezi daca nu bei cafea la 2 noaptea ti o bati singur in cap:haha1::haha1::p:palta data suna si tu un prieten sa te ajute:p:p:p....pe Horatyu sa nu te bazezi ca el doarme la ora aia:D:D
pai atunci de trag o concluzie la cald iasa ca............:clap:
dar decizia iti apartine:)
:D:D:Dnormal si totodata logic :p
La ora asta nu beau cafea... dar cine vrea ii pot oferi un pahar din... sangele asta de taur de langa birou. :dance:
EU eu eu....ca face bine....:clap:..............................
Sfatul medicului..un pahar pe zi:dance:
Numai unul? Pfff... ce sa ma fac acum ca am topit juma de sticla... :D
Ok, noapte buna tuturor!
Si protestatarii au dreptul la o cafea:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Impreuna la o...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...],apoi mai spre pranz la o...[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...],iar seara va invit la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].POFTA BUNA!Sa nu uitati apoi sa va abonati la pachetul sport (focus sat) pt arderea caloriilor(practicing sport)!:D:lol:
schimba frate semnatura ca doar nu facem reclama celor care ne fac rau forumului tot blocandu-l===>rds
deocamdata o sa o schimb eu ca ocupa jumate de pagina...apoi poate primesti si un avertisment
@gessle: parca frumos am discutat si pe mess pe tema asta... ulterior ti-am mai lasat si un mesaj... te rog sa te conformezi.
Merci pentru intelegere!
@zmeura: tare poza :D
@horatyu,eu nu m-am luat de tine,de nici un fel,ok?
@XVanish,,am inteles si ma conformez,ok?
P.S.Nu am nik cu nici un provider !:sorry:
Pfff gessle.... ai intrat in gura lupilor:drinks: