spaniolule eu stiu ce spun...dar.. e placerea ta ,gustul tau....si banii tai,....cum am spus: sa ai bafta de ea!Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
spaniolule eu stiu ce spun...dar.. e placerea ta ,gustul tau....si banii tai,....cum am spus: sa ai bafta de ea!Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cumpara ce poti si ce iti place cu siguranta daca am avea banii toti am avea BMW,MERCEDES,GOLF cu toate ca,cu primele doua nu prea ai ce face in ro
Problema este ca dintrun site de sateliti,receptoare si key sa ajuns si la masini.Daca credeti ca se merita si discuti de masini aici ar fi bine ca acel vanzator de masini sa le integreze si receptoare satelitare care sa scoata si key-uri pentru canalel codificate.
Ce naiba mai baieti maine o sa scrieti ce ati cumparat de la piata si ca sa scumpit patrunjelul si ceapa.
Man,suntem la offtopic unde putem discuta orce,am cerut o parere nu am dat cu paru...Quote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
OFFTOPIC (discutii libere..) (5 Viewing)
Cine are chef de orice alta activitate neacoperita de nici unul din forumurile de mai sus este bineprimit aici. Discutati despre masina personala, despre politica, despre sex (in cazul in care acest subiect mai prezinta vreun interes pentru dvs :-)
e OFFTOPIC(discuti libere)eu am sa deschid un topic despre ejacularea precoce glumeam
woaaaawwww....Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
spaniolule ne-ai lasat cu ochii in soare..pina la urma cumperi masinutza ori ba?
Normal ca o iau!!Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
felicitari!..si sa va bucurati de ea!
:) :) :)
MULTUMIM mult!!!Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cu placere:)
si la anul sa veniti in concediu in Spania cu ea!
Fi sigur ca voi face un tur al Europei inclusiv Spania cu ea!Quote: