cata siguranta mai Costica.....:D
dar nu vorbeste nimeni ca poate intra in turu pantalonilor :lol:
Printable View
cata siguranta mai Costica.....:D
dar nu vorbeste nimeni ca poate intra in turu pantalonilor :lol:
Astazi, la discutarea motiunii, m-a impresionat Antonescu. A vorbit liber, fara sa citeasca de pe hartie si cu elocventa. In schimb Geoana nu a reusit sa treaca peste nota-i penibila obisnuita. Pacat de Antonescu ca e in tabara lui Patriciu!
pacat ca romini au de suferit din cauza lui Tariceanu Nastase Patriciu
eu pe astia nu pot sai suport
conform teoriei de pana acum care s-a dovedit aceeeasi, cu o mica exceptie ce s-a numit GHEORGHE GHEORGHIU-DEJ toti presedintii Romaniei au avut terminatii in escu incepand de la Ceausescu,deci logic vorbind urmatorul presedinte al tarii trebuie sa aiba aceeasi terminatie ca sa continue sirul acesta asa ca deduceti singuri cine o sa fie numai sa aiba aceeasi terminatie si sunt cativa care candideaza cu aceeasi terminatie.
Antonescu - de meserie ...vorbitor ! va aduceti aminte vreunul din voi sa fi lucrat ceva concret in ultimii 20 de ani ? sa fi avut vreo raspundere ( cea de ministru a tineretului pe vremea lui Roman ... starneste zambete ! ) ... sa i se fi dat vreo sarcina ..nooo ! el a stat in umbra ...de aceea-i imaculat ! n-ai mancat usturoi ... nu-ti pute gura ! de fapt are o meserie ... mic intrigant ! a reusit ce-i drept in lovitura de palat din PNL ! a reusit ce-i drept , cu ajutorul prietenului si colegului de generatie Geoana , rasturnarea guvernului ... he he ... buna lovitura ! Care era miza ? hai sa nu ne imbatam cu apa rece ... miza era lovitura de imagine pe care ar fi dat-o PDL-ul daca-si asuma legea pensiilor ... ce guvernare ? ce soarta tzarii ? ce criza ? ... hai sa fim seriosi ! in totala lor ruptura de realitate ...Antonescu si Geoana se imbata cu apa rece relativ la sansele lor electorale ... doi panglicari marunti ! daca Romania ar ajunge sa fie condusa de vreunul din ei ... si-ar merita soarta !
Ma surprinde sa vad ca oameni cu capul pe umeri ca voi inca il mai aveti idol pe marinar.De asta va trebui sa alegem in turul doi intre Base si Geoana.Eu unul nu am ce sa aleg dintre cei doi,poate doar sa emigrez.
Nu il am idol!
Am spus ca il apreciez pentru ca e singurul care a avut curajul de a se lua de gat cu cei mai "puternici si influenti" (mafioti) romani. Asta e singurul motiv pentru care va reprimi votul meu!
Eu zic ca s-a luat "de dupa gat" cu mafiotii,altfel nu iesea presedinte fara sponsorizarea lui Patriciu si nu isi punea guvernul Boc fara mafiotii din PSD.Nu am vazut nici un mafiot condamnat,restul e gargara despre cum lupta el cu coruptii,eu nu mai cred de mult in Mos Craciun.
Patriciu a sponsorizat in aceeasi campanie si pe Nastase si la asta a bagat material mai mult decat la ai lui!
Mafiotii nu ii condamna presedintele! Astia trebuie sa treaca pe la judecatori. De ce oare s-a certat Basescu cu CSM-ul in toti acesti ani si astia nu au vrut sa miste un deget? Mai ti minte cand i-a zis moldovencei de la asociatia magistratilor ca ar condamna-o imediat?
Adevarul ca in tara asta presedintele e considerat de decor. Asa a fost si Constantinescu care a recunoscut ca mafiotii l-au invins! Basescu nu a vrut sa accepte asta si plateste!
Procurorii-şefi ai DNA, DIICOT şi PICCJ, precum şi adjuncţii lor au fost numiti pana in septembrie 2008 direct de catre Basescu.Au fost 4 ani de "anti-coruptie".Multumim.
Cu bekkali sau Vadim,de ce nu vreti?
Unul e oierocrat b(r)azat si altul e istoriocrat!Nu merge? :D
Astia nu vor mai fura,vor...lua masuri anticoruptie(nu sunt corupti),nu?:lol:Doar la...:tv:,cred ca nu...
Asa se lauda la tv si se vede ca nu-i doare p@@a si gura!
Vad ca PSD-istii stau pe alte forumuri.:D
Am stat si iar am stat si am analizat pe cine sa votez, aveam optiunea Sorin Oprescu, dar dand votul lui Oprescu in primul tur sunt sanse mici sa intre Antonescu in turul doi asa ca voi vota pt Crin Antonescu din primul tur.
In concluzie daca tot mergeti la vot dati votul la sigur, daca nu vreti ca votul vostru sa ajunga unde nu trebuie!
Singura problema de alegere a romanului este sa nu se aleaga o marioneta !
Marea batalie este tocmai pe marionete ... ele sint cele mai vocale ! atata stiu ... si nici nu este de dorit sa faca altceva ! ce treaba aveti voi romanii cu reformele ...statul pe loc este in favoarea sforarilor !
Mare dreptate ai, noua Romanilor ne trebuie un Presedinte din afara...daca se poate unul German...ca astia ai nostri toti au interese de grup sau in grup !