Azi m-am socat,brusc s-a aflat ca va candida Basescu.Am ramas asa:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Azi m-am socat,brusc s-a aflat ca va candida Basescu.Am ramas asa:
Ar fi bine zik eu sa se duca cat mai multa lume la vot.Sa-si miste fundurile si creierele sa u mai dormiteze pe acasa.Sa realizeze ca ei care conduc tara praf in frunte cu seful tarii.Problemole sunt doar la inceput si vorba aia da sit iz dip si nu e necesar sa ne scufundam si mai tare.Chiar daca unii vreau foarte ult acest lucru.O reteta buna ar fi vreo 200-250 de parlamentari , ministrii cu capu pe umeri, un presedinte demn de aceasta functie si nu in ultimu' rand separarea puterilor in stat
una dintre probleme la noi este votul. lumea nu merge la vot. lumea s-a urat de toate prostiile lor, minciunile lor, vrajala lor, promisiunile lor.
Nu ma intereseaza ca fura, toti fura, MACAR SA FACA CEVA dracului. Toti fac ceva, ajung sus, 2-3 zile misca ceva sa se arata si apoi tacere, au ajuns la cufarul cu bani...
Nu inteleg de ce tot injurati de Iliescu , Constantinescu sau Basescu in special si clasa politica in general ! Aveti o atitudine detasata de parca i-ar fi votat rusii sau americanii . NU ! Au fost votati de poporul roman cu minutele lui ! Asa ca daca vreti sa injurati , injurati-i pe romani . Sunt roman si asta nu este o atitudine anti patriotica dar trebuie sa recunoastem incapacitatea ( prostia ) romanilor in a-si alege conducatorii !
Deci :
Consolati-va sau incepeti sa ginditi !
PS. Fac parte din poporul roman .
De ce esti tu convins ca au fost votati de poporul roman si nu de alti de mai sus ? :)
Pana la urma cu oricine votezi tot ei ies la putere,ei care au mai fost.Ca te duci sau nu sa votezi rezultatul este cam acelasi,cu cateva procente mai mult sau mai putin pentru cei care isi duc votantii cu autobuzul si aici clar sunt cele doua partide gemene PDL si PSD care fac asa ceva de ani de zile.Jumatate din baronii si primarii locali care ii avea PSD in 2004 sunt acum la PDL,baietii se calca pe picioare acum intre ei.:)
Deja votul nu mai are mare influenta,mafiotii se muta de la un partid la altul sau fac aliante intre ei,poti vota si cu Partidul Pensionarilor ca sigur in cateva luni ii vezi acolo pe Hrebe,Basescu,Mazare,Vanghelie,etc si toti baronii locali.Nu prea avem ce sa le face,decat o noua revolutie.Ma astept sa ajungem in viitorul apropiat la o situatie economica atat de grava incat protestele si grevele sa-i dea de pamant asa tare de sa nu le mai trebuiasca la mafioti putere,poate asa cand vor primi oua in cap sa nu mai vedem ministri ca Videanu,Udrea si multi altii cum avea si PNL pe betivul ala de Orban.
Daca nu scapam de mafiotii din partide nu se rezolva nimic,putem sa-l punem presedinte si pe Papa de la Roma ca in tara se fura fara probleme si presedintele nu are ce face.Bine,asta nu inseamna ca acum sa tinem un presedinte cu care sa ne fie jena doar cand apare undeva in public,doar pe motiv ca nici Geoana nu e bun.Cred ca nici Vadim nu ne poate face mai de rahat cat ne-a facut asta.Poate doar Gigi Becali sa-l poata egala in prostie si nesimtire.Sa nu mai zic de mafia de sub el si tendintele dictatoriale de control al tuturor institutiilor.E grav si oamenii nu isi dau seama.
Din tot ce ai scris zmeura mi se pare ca ultima te fraza e cea mai importanta :
E grav si oamenii nu isi dau seama.
Restul se stie....
eu propun ca pe buletinul de vot sa mai fie inca o casuta intitulata
nu doresc sa votez
si alt lucru foarte important BULETINELE DE VOT SA FIE INSERIATE SI DISTRIBUITE ALEATORIU PENTRU CA VOTU SA RAMANA SECRET
totul este sa nu pui stampila pe fiul generalului de securitate ... Geoana !
parca arogantul de oprescu este fiu de securist ... geoana este prea prostanac sa fie fiu de securist , sau poate cine stie pe unde o fi umblat mama lui in concediu :lol:
abia astept sa-l votez pe marinar :D
Am impresia ca Boc s-a defectat rau la cap.Incepe sa faca spume,nu ma asteptam de la el.Ii da inainte cu pensiile parlamentarilor de parca partidul lui cu el in frunte nu au votat in veselie acele legi.Astia vor sa faca legi numai asa ca sa castige electorat la alegeri,exact ca acum 1 an cand votau toti 50% marire de salariu la profesori.Bleah.
Iar va faceti idoli,treaba voastra.:)
Legea asta a pensiilor e pregatita de fostul ministru psd-ist Marian Sarbu, dar nu a apucat sa o bage la inaintare. Acum psd-stii de ce or fi impotriva? Sigur nu din cauza legii!
Totul e politica si se faulteaza unul pe altul la fiecare pas!
As vrea sa fie ales altul in locul lui Basescu si veti vedea ca circul si criza nu va inceta.
Oricum sa nu iasa "prostanacul" pentru ca vom fi o tara fara presedinte! El e o papusa avida de putere, bagata la inaintare de clanurile din psd.
Vom trai si vom vedea!
Mitrea detoneaza bomba care ar putea sa il anuleze pe Geoana!
Mitrea: Geoană este influenţat de un grup reprezentat de Hrebenciuc, din care fac parte şi interlopi
Social-democratul precizează că din acest grup, despre care vorbeşte, fac parte interlopi, insă nu a vrut să spună la cine face referire, conform unei declaraţii de la Realitatea FM.
"Grupul Hrebenciuc-Vanghelie nu va mai avea nicio influenţă asupa deciziilor partidului daca eu voi deveni preşedintele PSD", mai spune Mitrea. El reconfirmă intenţia de a candida la preşedinţia PSD la următorul congres. Mitrea se declară convins că Mircea Geoană nu mai poate rămane preşedintele partidului după alegerile prezidenţiale, indiferent de rezultatul acestora.
Social-democratul susţine că Marian Vanghelie se află in posesia unor informaţii din arhiva serviciului secret al Ministerului de Interne. Mitrea a adăugat că are informaţii din interiorul partidului şi că poate veni cu dovezi. Declaraţia a fost făcută la Realitatea FM.
Eu votez cu ungurul. Sau cu Vadim. :D
Eu il vreau pe Vanghelie prim ministru,ca sa fie totul complect in tara asta,daca Udrea nu a ajuns macar asta sa-si realizeze visul.:clap: