Oare ori sa ne lase in pace in noaptea asta.....ca prea sunt disperati.
Oare nu-si dau seama ca ce nu vroiau sa se intample s-a intamplat....
Printable View
Oare ori sa ne lase in pace in noaptea asta.....ca prea sunt disperati.
Oare nu-si dau seama ca ce nu vroiau sa se intample s-a intamplat....
Nea gigi vrea sa faca cu noi noapte alba ce vam spus in cteva ore schimba iar eu cred ca astia isi primesc salariul schimbind la chei sint curios daca merg cheile AU postate de Eugennico Si pt spionu de la gigi lasate pagubas ca ai sa intri in pensie prematura cu dejetele de atit butonat sichimat la chei si pina la urma o sa descoperim si AU si ai sa faci asa:agresiv: sau asa:comp: si noi vom face asa:cheers: si asa:drinks: si asa:gathering:
dudu-le fac si eu misto de cei dela jiji. Pai baietzi se chinuie sa schimbe cheiutza
si ea apare timp de sub 20 minute public? Heheee...hee..:gathering:
esti chiar din TL sau imprejurimi..... am fost o bucata buna de timp in TL.
Bubiec :)
Intradevar acest site si altele in care apareau key sau softuri care decodeaza digi au fost banate de pe reteaua rds am incercat si de pe alte doua conexiuni rds este o rusine ce se intampla! La inceput am crezut ca este cazut site-ul dar in final am incercatreusit sa intru cu un proxy!!Quote:
Originally Posted by worms [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Stai linistit ca nui stres... doar ca vezi tu cum e sa tot faci curat... te mai si saturi ;) Ordinea tot trebuie pastrata... iar cum momentan suntem "pe val"... si se pare ca acum s-a nimerit sa fiu si singur la moderat...Quote:
Originally Posted by dudusaltan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Simpatic post :D "asa... si asa... si asa" :DQuote:
Originally Posted by Imparatul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
/sry de offtopic
Stau la 20 minute de Tulcea.Exact cat trebuie sa mearga GIGI iar.
Si asta e offtopic.oops
Singurul lucru de care imi pare rau e ca sunt destui care nu pot intra... sunt multi care nu le au cu pc-urile sau cred ca forumul e off...Quote:
Originally Posted by colegu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
/le: fac eu curat dimineatza... ca am dat-o si eu la greu in offtopic...
dud....poate nen-tilnim la vara cind merg in delta la letea...:)
nuti ajunge 20 min. 10 dus 10 ntors....:drinks:
ma intreb care e substratul acestei chestii cu key-le digi . o fi doar pasiune ? sau exista si ceva interese la mijloc ? de la digi sau de la concurenta . de ce oare D+ si altii nu iau masuri serioase si perpetueaza situatia de atat timp ? pe mine a inceput sa ma plictiseasca joaca asta .mai ales ca din chestia asta nu casigam nimic . sunt convins ca fiecare dintre noi care citim forumurile si stim sa gasim pe net si sa introducem niste key ne putem permite sa platim amaratul ala de abonament. maine o sa duc inapoi echosmartul ....
Eu am 1 abonament Digi si unul Max.Asta nu inseamna ca voi renunta la unul din ele.Asta este un hoby si o provocare(am Digi din Ianuarie 2005 cand se cumpara totul).Si nu cred ca cei ce stiu sa bage key si soft in receptoare vor renunta la subscriptia oficiala.
Tocmai... asta nu reusesc sa inteleg eu... dc fac atata valva pt ca lovitura financiara pt ei e minora...Quote:
Originally Posted by dudusaltan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru RCS este minora dar pentru altii poate nu.Outcast parca spunea citez:
asta e adevarul gol golut....daca sunt key la gigi cine mai vrea linii?..nimeni...
Mda... bine a zis...
lovitura nu e chiar minora. Nu cei care vad in sharing sau care au receptoare patchuite sint problema ,problema sint abonatii ,si nu putini la numar ,care nu mai platesc factura,platesc la "baiatu' cu laptopu' si care baga si programe in plus peste alea de le aveau".
Sunt disperati rau astia de la Gigitv.Acasa am internet de la RDS si nu mai pot intra pe acest forum si nici pe sat-key.org.Noroc ca la:D servici am Romtelecom.:D