Re: Vrei televiziune in 16:9?
Am schimbat numele topicului lansand astfel o solicitare catre providerii romani - Televiziune in format 16:9!
Poate se vor gandi si ei sa tina pasul cu tehnologia zilelor noastre si vor arunca o privire si prin Europa!
Mentionez inca odata ca nu discutam despre HD!
Re: Vrei imaginea tv in 16:9?
la boom care retransmitE canalele frantuzesti Arte , France 2...etc aceste canale frantuzesti sunt in format 16:9
ar fi interesant daca s-ar transmite pe un DTH in acest format chiar daca nu e HD imaginea arata mai bine pe un LCD
Cu privire la 16:9 nu cred ca o sa adopte acest standard prea curand posturile noastre mioritice si aici ma refer la cele importante!
Re: Ce televizor folosesti?
Sony Trinitron KV-25C1D 72cm
Made in Spain
LCD
Samsung T240HD 1080p
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
LCD
Sony Bravia KDL-40S2530 HD Ready
Dragii mei, mi-e teama ca suntem prea putini ca sa putem determina o schimbare a calitatii televiziunilor autohtone. Ganditi-va numai la continutul acestora. De cand cu card sharing nici eu nici sotia nu am mai urmarit nici un canal romanesc. Nici macar HBO.
Pe de alta parte, cred ca procentul romanilor care au TVuri format 16:9 este inca destul de mic, iar din cei care au deja, probabil nu au idee ce inseamna asta, nu mai zic de HD Ready sau Full HD. Ei cred ca daca pe TV scrie asta, implicit canalele romanesti deja se vad mult mai bine. Ceea ce e complet pe dos fata de realitate.
Panasonic - TX-P42S10E PLASMA FULL HD
Supermultumit!
LG 42LC2RR cu Timeshift, doar HD Ready.
Aseara s-a produs un pas inainte la Pro Cinema. Au transmis in format 16:9.
E un inceput. Sa speram ca si altii ii vor urma!
LCD Sony 40s4000
OKY...turcesc cred...32 full hd(si-s chior)....la 300euro rupe locu....
Ar trebui sa facem o petitie prin care sa le cerem televiziunilor formatul 16:9.
In magazine se vand acum aproape numai lcd-uri si plasme care necesita acest format de imagine. In 3-4 ani in peste jumatate din case va fi un astfel de tv. Cunoasteti care e situatia acum?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sony Bravia KDL-40U4000 full HD
Sony trinitron CRT 70 cm 60 kg :D.
Nu ma indur sa-l schimb pentru ca merge inca f.bine