Ba nene... crede-ma ca stiu ce vorbesc. Sa vezi cate recuperari sunt la echipamente din cauza "reasezarii" grilei...Quote:
Originally Posted by George1979 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Ba nene... crede-ma ca stiu ce vorbesc. Sa vezi cate recuperari sunt la echipamente din cauza "reasezarii" grilei...Quote:
Originally Posted by George1979 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asa o fi @skycleaner, nu te-am contrazis.
E dreptul providerului sa faca modificari de grila si preturi, dar e si dreptul abonatilor sa renunte daca nu le convine. Eu vorbeam de altceva : acel contract obligatoriu semnat pe 2 ani ma obliga pe mine sa platesc abonamentul in toata aceasta perioada, dar ii obliga si pe ei sa mentina pretul la abonament neschimbat pe aceeasi perioada. Preturile modificate sunt valabile pentru cei care au iesit din acea perioada de obligatii, tocmai de asta ai posibilitatea sa renunti daca nu-ti convine. Aici este bine ca exista concurenta, ca te poti duce la altii.