Da intradevar dar nu se stie cu siguranta ceea ce o sa mute de pe un satelit pe altu,deci o sa asteptam cum am asteptat si cu ASTRA 1L.Quote:
Originally Posted by bade [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Da intradevar dar nu se stie cu siguranta ceea ce o sa mute de pe un satelit pe altu,deci o sa asteptam cum am asteptat si cu ASTRA 1L.Quote:
Originally Posted by bade [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vom vedea si noi satelitii Astra de la 19E, complet pe toate tp-urile, numai in momentul in care in locul Satelitilor 1H, si 1G se vor trimite pe orbita alti sateliti care sa mareasca aria de acoperire. Insa nemtii nu au nici un interes sa mareasca aria de acoperire, atata timp cat in Germania se prinde si cu 0.60m diametru la antena.:clap:
Sateliti Astra pe care se afla Premiere au urmatoarele beam-uri:
Astra 1G
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astra 1H
Astra 1L
Deci daca ar muta tot pachetul pe Astra 1L ar fi probleme rezolvata. Asta insa nu cred ca se va intampla!
Eu cu 1.2 receptionez in "centrul Munteniei" acceptabil pachetul pe vreme buna.
La mine in Cluj-Napoca merg toate. Intradevar unele programe merg numai seara sau noaptea, dar semnal am tot timpul la ele.
Si in Craiova merg cam toate(cu antena de 1,1 m)...Quote:
Originally Posted by don Pedro [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]