Spune-mi te rog daca ar fi ca in cazul de mai sus care este rezolvarea ,daca ea exista?:dance:Quote:
Originally Posted by dMd [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Spune-mi te rog daca ar fi ca in cazul de mai sus care este rezolvarea ,daca ea exista?:dance:Quote:
Originally Posted by dMd [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca ai flash-ul sters, rezolvarea se numeste [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]. Asta este singura sansa de a readuce DM la viata, nu este prea greu ... sper sa reusesti daca intr-adevar este de vina GP.
Daca ai ,, adio prietene" nu te mai poti conecta cu DreamUp .
Mai incearca alta versiune de DreamUp si alta imagine at cablu null-modem , alt PC si/sau alt port , eventual si cu cablul ethernet conectat .
cablu sa fie la fel ca asta
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aici cred ca am sa las profesionisti sa lucreze!!! Iti multumesc pentu informatii de care o sa am nevoie si pt viitor!!!:drinks:Quote:
Am incercat 4 versiuni de dreamup si 5 imagini diferite si cu cablu ethernet conectat dar parca este in coma . Cred ca trebuie dus la doctor si opera alceva nu mai stiu ce s-ai fac ! multam fain de informatii !!!!:thx:Quote:
Originally Posted by pacala68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cu cablul nullmodempe care il am sa mai scris si alte imagini fara a intanpina aceasta problema chiar nu stiu ce ciocanul meu s-ai mai fac!?!?!:comp:Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Azi am descoperit ca dreamul are mac-ul scris pe cutie si pe receptor si este este cel sscris de tine. D reamul este cumparat de la ELSTAR ORADEA in 2006. Am inteles ca daca este flash-ul sters nu se mai conecteza prin dreamup ceea ce la mine nu este cazul !Daca cineva a mai patit la fel si a rezolvat problema problema rog sa ma ajute si pe mine !!!! MULTAM TARE FAIN:please::please:Quote: