Aici ai perfecta dreptate... si eu ma incadrez in acelasi grup de oameni care "pescuiesc" cum zice vid3o... eu cel putin, fiind inca n00b in domeniu, nu pot sa zic ca ajut cu ceva ce inca nici eu nu tare stiu... insa trebuie sa tinem cont si de alte aspecte ale omului... deex pe cat posibil am ajutat pe partea tehnica sw/hw pt ca la asta ma pricep... la fel se poate spune si de alti membrii ai acestui forum ca ajuta fiecare cu ce pot... ca sunt unii membrii care nu se implica asta e partea a-2-a... intotdeauna au fost si inca vor mai fi... dar, ca sa fim realisti, fiecare isi urmeaza interesele... unii pt a sta in top cu tot ce apare, altii pt ca se plictisesc, unii vor sa-si mai faca prieteni, motive sunt nenumarate...Quote:
Originally Posted by skycleaner
Eu de cand mi-am luat echipamentul si m-am pus cat de cat la punct, am ajutat cu tot ce am putut din mica experientza pe care si eu am acumulat-o tot de la unii membrii ai acestui forum precum si cu ajutorul sfantului "google"...
Pe de alta parte, cum zice si outcast, sunt oameni care pur si simplu nu sunt interesati... asta e viatza, nu poti sa ii schimbi de pe o zi pe alta sau sa le impui ceva...
@Lambda: pe de-o parte ai dreptate cu torrentele... dar daca ai net bun, si dupa cum am vaz ai, nu imi spune mie ca daca ai cont pe un tracker gen... CZone sa zicem... si te tii de treaba, faci upload si tii ratia in limite acceptabile, nu esti multumit de viteza de download... pt ca din cati useri sunt pe respectivul tracker numai 1 sa aibe net kalumea (sa faca upload kalumea) si tot vei fi multumit... singura problema e ca tre sa tii pasul pt ca e normal ca dupa o saptamana doua sa nu mai ai decat cativa seeders si si aia sa fie slabuti, in consecinta sa faci dld cu viteza mica...