Va salut!
Am un receptor focus ksf100 si un opticum7300.Poate cineva sa ma ajute sa pot vedea focus pe ambele ?Pana acum nu a fost nevoie dar de cand s-a facut "intuneric" unul cam sta degeaba.
Va multumesc anticipat.
Printable View
Va salut!
Am un receptor focus ksf100 si un opticum7300.Poate cineva sa ma ajute sa pot vedea focus pe ambele ?Pana acum nu a fost nevoie dar de cand s-a facut "intuneric" unul cam sta degeaba.
Va multumesc anticipat.
Din pacate nu; incearca in schimb cu doua receptoare Opticum, unul dintre el sa poata citi cardul Focus iar ambele sa aiba in meniu optiunea de sharing local (master si slave).
Quote:
Originally Posted by startrek1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Stie cineva daca se mai ofera al doilea receptor la focus? Daca da, imi poate spune cineva care sunt cerintele, si cam ce ar trebui sa fac?Quote:
Originally Posted by sdw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca esti deja client Focus si ai minim 28 luni incarcate poti suna in call center pentru a cere al 2-lea receptor pe acelasi abonament. Va trebui sa achiti 274 lei (3 luni total+instalarea). Daca nu esti client Focus si vrei 2 receptoare pe acelasi abonament te pot rezolva cu aprox 350 lei in care ai vizionare 3 luni total+1 luna familia.
eu la al doilea receptor am platit doar instalarea ( 100 si ceva de lei ) am avut si o luna Total-u gratuit si mi l-au dat dupa 1 an jumate' - singura condite sa fi client fidel (platesti fara sa ai intreruperi)
mai bine suna pe cei de la Focus si vezi ce zic
Tocmai am sunat la Focussat, si mi s-a zis ca doar daca am platite 28 de luni (am doar 17) se poate lua al 2-lea receptor. Am uitat sa intreb care sunt cerintele pentru receptor, dar data viitoare voi intreba.
Poti incarca de acum pana la 28 luni, apoi aceiasi regula: total 3 luni+instalarea
As plati, daca as fi in posesia cardului si al receptorului, dar nu sunt ( l-am vandut pe forum ), si daca m-ar interesa mult acest provider. Momentan sunt platitor la alta companie.
...foloseste card sharing , cu adaptor ..... Wireless Sharing Card