Regula 12.
in rest , ceva probleme ?
cum ruleaza, cum cu incinsul ?
Printable View
Regula 12.
in rest , ceva probleme ?
cum ruleaza, cum cu incinsul ?
Pai in topicul despre clone raspundem cu clone?Nu e frumos.:)
PS:Intrebarea era "deci vreo solutie??".Raspunsul nu l-am vazut la nici unul dintre cei doi useri siamezi.
@ mark21, sub-urile nu merg pe unele skin-uri datorita fonturilor mici, deocamdata este un bug in imagini ce nu permite up-scale la sub.cu skin-ul original nu sunt probleme sau cu alte skin-uri cu fonturi mari nemodificate.
plugaru , la dm800 daca faci manual scanarea programelor totul e ok nu se incinge mai mult decat dm 500 ,dar daca bagi setings de pe net atunci ceva nu-i convine si se incinge destul de tare.
Ce inseamna o cartela noua?Una goala nou nouta,fara nici o informatie pe ea sau una scrisa pentru bootloaderul mai mare de 69?Quote:
Originally Posted by otheitis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Merci
una cu ultimul firmware ca sa suporta bootloader 69 si sus.
Deacord ,insa daca am una noua fara nimic scris pe ea crezi ca ma ajuta la ceva?Este posibil sa o scriu eu?Quote:
Originally Posted by otheitis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asta nu cunosc.Teoretic daca ai un cas3 sau un programer si gasesti si pe files care ai nevoie cu singuranta o sa merge.Problema este unde o sa gasesti pe files ca sa incarci pe cartela sim.
Si daca schimbi sim-ul ai garantia ca la urmatoare schimbare de bootloader merge sau iar trebuie schimbat? E o intrebare retorica.:)
cam care e pretul unei clone DM800?
Cu aproximatie sa-mi pot face o idee
Vezi okazii.ro .
referitor la porcaria aia de sim,se pot pune imagini si fara sa o schimbi...exista un tutorial pe net foarte clar......
referitor la pret.....approx 300-350 usd pe ebay...
in rest...numai de bine!:)
Ma bucur sa te revad! Ai cumva deja un link?
Gemini 4.40 pentru DM 800 HD patched
netestata!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Se pot pune imgini si fara sa o schimbi dar numai unele imagini.Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am auzit ceva de schimbare a bootloaderului secondstage cu ultima versiune 74 fara sa schimbi sim-ul dar nu sunt sigur,doar am auzit.
Daca cineva a facut asta si a reusit il rugam sa ne spuna si noua.
Bine ai revenit omule !!!Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cat despre dream asteptam si link-ul ca sa nu ne mai chinuim cu google:cheers: