e bun omul, asa imaginatie mai rar. a scris zeci de posturi si habar nu are despre ce vorbeste!
Printable View
e bun omul, asa imaginatie mai rar. a scris zeci de posturi si habar nu are despre ce vorbeste!
Cred ca cei de pe sat-univers chiar nu au nici un moderator pe acolo,probabil modereaza folosind google translate si nu se prind.Cel putin pe sat-television a mai fost tinut in frau,dar tot nu inteleg cum de au avut atata rabdare cu el.Oricum sunt unele perle bune de inramat,dar la cate sunt se poate scrie o carte.:clap:
fratilor cred ca am gasit rezolvarea pentru " trojanul ihad " :
1. stropit clona din belsug cu un litru aghiazma .
2. lipit cu leucoplast o cruciulita pe carcasa .
3. prins una bucata funie usturoi cu banda izolier de cablul de retea .
mama lui de trojan ... sa vad daca se mai apropie de clona mea .
Neaaaa,nu ai inteles.Pai trojanul coboara din cer de la nea Gigi pe cablul de la LNB.Mai bine il tai si gata,eventual bagi capatul taiat intr-o galeata,numai daca il prinzi sa nu il scapi,pui osciloscopul pe el fir-ar mama al lui inca.:clap:
gata ... maine dimineata ma prezint cu lnb-urile la biserica sa le sfinteasca parintele si sa le citeasca ceva sa nu se apropie trojanul de ele .
daca nu ai osciloscop degeaba chiar de la greci (calul troian)
trebuie sa iti oscileze clona ca sa ameteasca troianul ...si sa mearga inapoi la elena iubita lui:haha1:
Cand eram mai tanar, la unii vedeam LNB-ul antenei pus intr-un flacon, poate asa se protejau de diversi virusi si trojeni veniti din cer.
acum problema ... cer un sfat ... am fost la preot sa imi sfinteasca lnb-urile si mi-a cerut sa ma lepad de "emulator" si sa nu mai folosesc keys ...hmmm... eu il banuiesc ca ar fi agent secret rds-rcs , o sa ma interesez la babe prin cartier .
cu respect
minunati-va!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
partea nasoala e ca moderatorul nu s-a prins... probabil a citit printre randuri!
:lol:
respecte!
sau nu e capabil sa inteleaga,la cate vad ca se intampla si se vb acolo pe sectiunea ro tot timpul am impresia ca am gresit intrarea:)
Iam trimis lui Igor moderator pe SU,un PM in care ia-m cerut banarea lui adybaran pentru spam si injurii repetate/ofense aduse membrilor,la aceasta ora adybaran este banat!!
Super tare, baiatul asta o sa ajunga mare... cine stie... poate chiar NASA o sa il contacteze, este un descoperitor desavarsit.
Cat am mai putut sa rad. Treceti subiectul la bancuri ca e tare.
Unele lucruri nu se schimba niciodata.Quote:
Originally Posted by andres [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pacat, a fost banat si nu am apucat sa aflam "misterul procesorului"... :lol:
cred ca se ajuta de traducerea de la google si atunci e de inteles sau nu inteleaga exact sensulQuote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si oricum rds inseamna si altceva parca...denumirea o au radiourile care afiseaza si numele postului de radio pe ecran