e corect ce apare in imagine , asa trebuie deschis portul , daca nu e explicit "Port forwarding" se foloseste virtual server la "NAT"
probabil problema apare ca nu se pune ip-ul dreamului ci al calculatorului de cei mai multi
Printable View
e corect ce apare in imagine , asa trebuie deschis portul , daca nu e explicit "Port forwarding" se foloseste virtual server la "NAT"
probabil problema apare ca nu se pune ip-ul dreamului ci al calculatorului de cei mai multi
Quote:
Originally Posted by ginoburian [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by ginoburian [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by badeaghio [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu ias recomanda pe bani aceeia un LINKSYS (brand CISCO).
aloo
un linksys cu adsl si wireless este in jur de 2000 ron +- 100
recomandatii ceva mai ieftin ca il goneste femeia de acasa. :lol:
sunt curios cati folosesc un lynksys adsl si wireless pe deasupra doar pentru un amarat de sharing?!
eugene, ia-ti tata un edimax cu adsl si wireless ca e suficient, nu da cu lovelele pe geam ca nu se merita
@ horatyu
nu era corect deloc
vezi tu cumva in imaginea aia port extern port intern?!
iti spun sigur ca gresesti, i-am facut configurarea si e ca mine
da e drept ca nu am fost atent ca nu apar port intern si extern,
am vazut NAT si am postat rapid (mea culpa)
nu prea am mult timp si ma grabesc
Nu stiam cai trebuie ADSL, a scris cai trebuie router. Iar pretul care lai scris tu mai sus e exagerat, e ceva mai scump decat un router wifi dar nu chiar 20 de milioane de lei vechi.Quote:
Originally Posted by skkip3r [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
adsl atlantis wireless 50 euro,asta am eu:)
Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Uite dovada
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Desigur ca sunt si versiuni mai ieftine dar vorbeai de un router brand CISCO