Personal am cumparat aceasta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] petru 5 benzi foarte multumit de ia legata la un centauri 8x1
Printable View
Personal am cumparat aceasta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] petru 5 benzi foarte multumit de ia legata la un centauri 8x1
Eu o am pe asta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] de vreo doua luni, si prind la 60 km de Bucuresti toate canalele care se receptioneaza in format digital +hd . Are si polarizare o si v ,La mine semnalul cel mai bun si pe o si pe v il am cu antena mai pe spate la un unghi de 110-120 grade.
... in Spania , in zona Barselona , Lerida , am vazut pe blocuri astfel de antene :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
antena din prima poza sant cele mai des folosite pentru receptia digital-terestru (tdt)
este model TELEVÉS 1495 DAT HD firma spaniola
... in Spania au numai DVB-T , si de aceea au astfel de antene
.... ce se va intimpla si la noi , cit de curind ....
Salut nike4u nu-i cam mare antena aia pt zona ta ? Fratele meu locuieste in aceiasi zona cu tine si receptioneaza Paltinisul cu antena de camera numai ca sta la etajul4 si fata catre Paltinis !Quote:
Originally Posted by Nike4u [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]