Se receptioneaza BOOM TV cu Echo 791 ????
Printable View
Se receptioneaza BOOM TV cu Echo 791 ????
Din testele mele cu o antena de 85cm de la Max,la 100Km de Bucuresti mai spre N ai calitate intre 40si 60% pe urmatoarele transpondere:11720,11758,11798,11876,11914,12070-H-27500.La unele dintre ele semnalul scade seara dupa ora 19 dar in cursul zilei semnalul e OK.Quote:
Originally Posted by joliyy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da, numai cu cartela oficialaQuote:
Originally Posted by coco [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De unde iau si eu soft vrs. 2.92.Mersi:)
pe 791 merg cele de la 2.95 in susQuote:
Originally Posted by apollo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A aparut v2.99. Stie ce diferenta este in cel nou si cel v2.98?
Ce deschide in plus?
SHOWTIME AU! asta aduce nou!!! 7 grade WQuote:
Originally Posted by joliyy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cauta aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] la Other receivers->Model E->Echolite fisierul rom_main_upfile_v2.92_771791.rarQuote:
Originally Posted by apollo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
gasesti in mai multe locuri:Quote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La 2.99 poti edita manual cheile de la provider 2111?Asta ca mi-e lene sa testez,iar linkul tau duce spre versiunea 2.99,nu 2.92.Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe noua versiune de soft 2.99 s-a rezolvat problema cu limitarea numarului de canale?
Stie cineva daca noul soft 2.99 face AU la D+?
La mine 2.98 numai face AU la D+.Confirma cineva?
Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
VERSIUNEA 2.92
scuze ,din cauza vitezii am pus alt soft acolo
uite asta e adresa corecta : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
d+ nu a vrut sa faca au sambata nici cu 2.98 sau 2.99. in schimb duminica 2.98 a facut au ok. chiar de mai multe ori. azi dimineata insa iar nu a mai facut.
a cazut iar digi sau numa io am probleme?
Cauta aici:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daaa... dar pentru asta tre sa fie soft nou ca la manual nu merge...
Eu am 790 si merge manual . Modific la Nagra2 rsa.Nu poti sa intri cu notepad in softcam ,sa modifici keyle,sa salvezi si apoi sa incarci in rec.?Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
last edit :nu merge ca sunt in format bin
Sunt pt 791 pe crosat.Keyle se pot transforma in bin cu cnx_uptool