-
Am mai scris eu ca prostia asta cu nagra4 nu o mai scoti din capul multora.E transmisa de undeva de la varful digi catre angajati si e poate din nestiinta dar e si o chestie comoda pentru ei pentru ca in felul asta angajatii au memorat mai usor diferenta dintre cele doua carduri.
Dati si voi un search pe goagal sa vedeti la straini cum se mira cand copiaza cate unul tampenii legate de nagra 4.Nu mai cititi prostiile scrise pe forumurile romanesti si mai ales nu le mai scrieti pe forumurile straine ca ne facem de cacao.Jenibil.Nagra 16!Merge doar in cam.Muahahaha.
-
pai da ca si angajatii digi tot asa vorbesc de nagra 4 si aici fac referire la cei cu pretentii...............dar vorba ta:)
-
La 15 iunie multi cred ca va dispare caid 1801 (nagra 2) pe toate canalele dintr-o data!
De la acea data vor incepe schimbarile dupa cum se procedeaza cu pachetul digi ungaria si cum s-a intamplat si cu cabo, d+, pw... E un proces care va dura de la cateva zile la cateva luni!
-
la mine merge doare din share...o fi gata cu n2??
-
NU...inca ...dar au schimbat key---le, ca vad ca din emu...nu mai vrea ...doar din local...care e N2
-
Doar key s-au schimbat , nu vă panicaţi
.
-
gigi
-
Oriunde , dar nu pe acest forum ...
.
-
Kaflix,pentru lumanari da click pe banerul cu Basarabia ;)
-
Urmeaza coliva si parastasu...:goodnight: :D
-
Discovery Ro
Codat doar N3 ( 1802 ; 1880 )...sa fie inceputul ?
-
Corect,practic a inceput trecerea la N3 in Ro.
-
Sa treaca o data ca m am saturat....de cand tot le trece!
-
la mn nu mai merge nici cu keili astea noi de pe 11/06 de sunt postate...:comp:
-
Daca eram in locul celor de la digi pe 15 treceam totul in N3! Si schimbam keya ca D+, de 3 ori pe zi...ca sa va abonati !
-
Deci ca sa ne intelegem, pastreaza limita bunului simt si nu depasi bariera regulamentului!
-
Sa stiti fratilor. caci Digi cred ca suta la suta vor trece in N3 , pentru ca la un prieten de-al meu am vrut sa-i pun keyile alea noi , si-mi aparea scris sus : 1801 si 1802 ....dar de instalat... asa nici nu le-am putut a le pune... Vine si N3 pana la urma fratilor....:)
-
Aici sint doua explicatii:
-ori ti-ai iesit din mana ! Cea ce este sigur dupa pauza de antrenamente la pedalat key din telecomanda....
-ori pana acum digi i-ti permitea sa bagi key si acum nu-ti mai permite ?
...in ce lumeeeee traim ? :comp:
-
nu exista asa ceva,keyle daca merg,merg la toti fara exceptie,totu e vb lui daradici din laba,puneti si voi pluginu hacksatkeys si o faceti automat,asta daca santeti legat la retea:)
-
Care canale au fost trecute pana acum pe n3?