Cum se dezactiveaza au la opticum 4000c cu soft 1.2.58 EMU ? eu bag ceva el schimba imediat, creca il sparg, oricum vreau altu mai bun :comp:
Printable View
Cum se dezactiveaza au la opticum 4000c cu soft 1.2.58 EMU ? eu bag ceva el schimba imediat, creca il sparg, oricum vreau altu mai bun :comp:
Nu mai intra prin meniuri si nu ar trebui sa schimba cheile. Daca nu incearca ultimul soft sau incearca unul mai vechi care nu face AU. La nici un receptor de gama lui nu poti opri manual AU.
am rezolvat
Spunene si noua cum ai facut?
la keya nemm la primele doua cifre schimbati cu oo
a pus cineva yumatu 3329C 1.2.63 sky ? am vazut pe super-sat.org
am pus 1,2,63 pe opticum 4050c merge insa nu f bine... pe un sistem cu HH120 nu are lista decat la satelitii estici iar dupa multiple butonari de setare favorite si scanari se blocheaza si restarteaza. mor de ciuda ca nu am gasit romanasi care sa share-uiasca .abs-uri cu favorite si software incorporat. o sa mai caut... am incercat insa un 1,2,58 de la cehi cu favorite si canalele ce pot fi decriptate in cazul acestui receptor cu rez f bune insa am incercat si o varianta mai noua...
Nu inteleg de ce va e greu sa setati programele si scanati singuri. Numai pe forumurile romanesti toti cauta liste gata facute.
nu am cautat nimic de-a gata... am intrebat doar... nu imi este greu sa scanez si chiar am o astfel de lista... pune tu numai si scaneaza 20 de sateliti si sterge criptatele samd.. ca editorul e o porcarie... asta e romanasul... fiecare se bucura pe cont propriu...
Editorul nu pre merge la acest receptor, asta e. Scanezi odata salvei tot softul cu lista cu totul pe calculator (incetul cu incetul) si dupa aceea doar faci update de soft fara sa stergi lista de programe
:)
Am gasit aici... multumesc... Intrebarea insa ramane, romanasii nu stiu sa share-uiasca...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Softuri noi truman care stiu din nou AU la megaoperator.
Testat, merge 100 %.
Bafta!
Nu face AU, isi scrie cheia din memorie pacaleala, la urmatoare schimbare nu o sa faca cum trebuie AU.
Aceasta pacaleala fac multi softisti in ultimul timp
Chestie testata.
Dar nu are bai, macar nu mai trebuie sa va chinuiti sa bagati cheile pana la urmatoarea schimbare :)
7000 cx cu ultima versiune 2.4.57 a facut au de 2 ori destul de corect
ofer recompesa celor ce stiu si pot sa ma ajute cu un recevier neta 1080 sau cu un technosat . vreau sa vad si eu cite ceva cu unul din ele daca se poate tel 0767427574
Sti cumva face si la cartela de la Dolce?Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:comp:
Buna ziua tuturor,
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.Am de curand un opticum 7000c.La inceput am reusit sa bag keyle fara nici o problema, se vedeau si programele codate.De ceva timp dupa ce bag keia nu vad decat scrisul de la subtitrare in josul paginii, fara sonor si imagine.Sa fie vre-o problema de soft, sau de aparat, sau de utilizator? Multumesc anticipat pentru ajutor.
adrese cu softuri globo si optibox
enjoy
e de la kei
atat
pune keia buna
:clap:
Asta se intampla findca ori nu ai bagat cheile bune ori nu leai bagat unde trebuie.Quote:
Originally Posted by fmarcon4 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]