iti trimit parola pe messengerQuote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
iti trimit parola pe messengerQuote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
intradevar arata bine...felicitari!
Cand mai faceti curatenie pe forum prin stergerea unor topicuri am o rugaminte la voi faceti un anunt ca sa stie tot poporul....
In conformitate cu regulamentul nu e o obligativitate!
Quote:
Moderatorii nu sunt obligati sa comunice mutarea,editarea si stergerea posturilor acelor utilizatori care nu respecta normele acestui forum,cu toate acestea o pot face daca considera acest lucru oportun .
Daca zici tu....
pai asa zic si eu:)
eu propun ca la shop sa se aplice regulamentul in mod corect si sa introducem regula de fair-play.
discutii de genul "ce e mai bun, ce nu-i mai bun, ce merita si ce cumapram sau sa nu cumparam" sa faca obiectul altor topice, la offtopic sau alte sectiuni;
Se pare ca ce cautam eu facea parte din un tot unitar ( sistem audio 5.1 de care este nevoie la un sistem de satelit) asa ca nu cautam ,oli si ulcele gen ,,Zepter,, vad ca setiunea vanzari e plina numai de Dm 500 ,Dm 800 si cam atat ,eu spun ca un sisteme audio-video ,ex. amplificatoare 5.1 ,tv ,lcd,plasma sa se poata vinde ,cumpara si sa fie libera exprimare la sectiunea offtopic ,nu sa se inchida un thread daca ,adminului nu ii convine ceva numai ptr.simplul fapt ca regulamentul asa impune,santem intr-o tara cu libera exprimare.Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Macar atat ,altfel ramaneti fara useri ,cativa ,aceia care intradevar misca ceva pe forumul acesta .
Un sistem de satelit fara un tv sau un sistem receptor HD fara un Lcd sau o Plasma se poate face ceva cu el? sa gandim logic !!
Apropo ,nu vreau sa jignesc pe nimeni ,toti santem liberi sa vindem si sa cumparam macar cele enumerate si de mine pe langa celelalte ,,conserve,,
Revin cu alta chestiune care ma deranjeaza ,dar vreau ca ceio in masura sa citeasca bine ce sa postat aici de catre Spaniolul la sectiunea ,,job,,-Quote:
Originally Posted by adi sony [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
.,,SAU ORCE FEL DE JOB,,-atentie ,este a2a oara cand se sterge al2lea topic pus de mine
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A da o mana de autor unui om cand e la ananghie prin ai oferii un loc de munca nui o rusine , eu vreau ca acel Thread sa revina unde ii este locul altfel voi cauta alt forum ,vb f serios.
de acord cu tineQuote:
Originally Posted by adi sony [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca vrem sa avem o calitate mai buna a imaginii ( HD) cred ca si sunetul ar trebui sa fie la fel
salut dannielghi legat de cea ce ai scris tu in postul anterior ai si nu ai dreptate , de ce :
- sant de acord cu introducerea reguli de "fair-play" dar
- nu sant de acord cu deschiderea altor threaduri/topice legate de cum zici tu "ce e mai bun, ce nu-i mai bun, ce merita si ce cumapram sau sa nu cumparam"
asa cum poti primi parerii pozitive , tot asa poti primi si parerii negative legate de produsele/produsul care-l comercializezi , abia ca in acest caz fara alte trimiterii catre parerii bune/proaste ale produsului de vanzare cel interesat poate mai bine sa-si faca o idee despre el.
cel care cunoaste produsul din alte surse de informare stai linistit ca acela iti va comanda sau nu produsul , in schimb cei ce nu-l cunosc cauta cat mai multe parerii pro/contra despre el si comentarii care se gasesc pe la tine despre produsele comercializate , stai linistit ca sant si pe altii care vand/cumpara diferite produse asemenea comentarii.
asta inseamna dupa mine "libera exprimare pro/contra" fiindca altfel putin cate putin devii ca ceilalti de pe celalalt forum unde ori esti cu dm-ul ori esti impotriva (vezi clone sau cum sant tratati posesorii de clone).
atata timp cat nu se ajunge la injurii, apostrofarii sau se sare limita "bunului simt" nu vad de ce nu as aveea comentarii pro/contra chiar daca as vinde si eu ceva , oricum in cazul tau deja ai o faima si cred ca nu este cazul sa ti-o strici tocmai pe niste comentarii care oricum prea putin te afecteaza.
in cel mai rau caz chiar daca ar fii sa zicem ca cineva ti-ar dauna reclamei/faimei tale , oricum vor fii altii care vor veni cu parerii pozitive singura conditie este ca tu sa informezi corect cumparatorii legat de produsele tale , fiindca in caz contrar intr-adevar vei avea mult de pierdut.
cele de mai sus fiind o constatare personala legata de sectiunea shop si ultimele comentarii legate de vanzarea de catre tine a "clonei" clonei dm800 (nu trebuie sa-ti spu si eu ca stii si tu , insasi dm-ul este o clona dupa d-box , da ce sa-i faci roata se invarte).
se pare ca nu m-ai inteles exact; bineinteles ca am o reputatie buna, pe mine nu ma deranjeaza comentariile pro/contra, pe mine ma deranjeaza cei care sunt lipsiti de bun simt si posteaza din rea-credinta sau impinsi de prejudecati; eu am explicat de nenumarate ori ca nu trag de nimeni sa cumpere de la mine, pot cumpara de unde doresc, eu oricum am destui clienti care m-au recomandat peste tot, si nu trebuie sa apelez la mijloace care nu sunt fair-play. ia pune-te in situatia mea: pune tu un anunt la shop, in care prezinti totul in mod corect, si apare unul cu 2 posturi care zice " aaa, pai nu merita aparatul asta, vezi ca nu stiu unde gasesti o replica asa si pe dincolo" dar nu mai da alte detalii sa si explice de ce e mai bun alt produs; si intra un necunoscator si citeste prima oara si tu pierzi un potential client; la asta ma refer cand spun "fair-play".Quote:
Originally Posted by mario08 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
problema e ca sunt tot felul de "mentalitati blanoase" care tot ce posteaza referitor la clone posteaza din rea-credinta si din prejudecati.
sper ca m-am facut inteles de data asta.
alta problema:
ce-ar trebui eu sa-i spun acestui individ care a postat asta ""dincolo" e locul unde nu ti sa permis sa-ti instalezi taraba de pietar plina de chinezisme"?
te rog sa-mi spui sincer ce i-ai zice astuia daca ti-ar zice tie chestia asta.
ce-ar fi acum sa aplicam regulamentul?
Vorbiti civilizat si cu respect!
Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.
Orice cuvant injurios adresat altui membru al forumlui sau unui moderator, admin se pedepseste cu ban, iar postul va fi sters si inchis.
Orice denigrare a forumului sau a membrilor, moderatorilor, adminilor lui pe alte forumuri se pedepseste cu avertisment sau ban
dupa mintea lui stralucita eu sunt un pietar care vinde la taraba chinezisme, da? astea nu sunt cuvinte injurioase, denigratoare? sa vedem acum cum iese socoteala, si cer aici in mod deschis sa se aplice regulamentul;
eu cred ca in toate posturile am respectat pe toata lumea n-am vorbit urat, n-am injurat pe nimeni, n-am facut glume proaste pe seama nimanui; mi-a sarit mustarul din cauza atacurilor de rea-credinta, si asta este ceva indreptatit; oricine ar fi fost in locul meu ar fi facut la fel.
daca sunt alte interese in spatele remarcilor de rea-credinta pe care unii le-au postat referitor la clona de 800, atunci totul se explica foarte simplu, stiu cum merge mecanismul.
@adi sony moderatorul a considerat ca nu are legatura cu domeniul.Subiectul trebuie sa se incheie undeva,ai mai primit raspuns si in alt topic,nu cred ca e bine sa ne mai lungim.
@dannielghi cuvintele acelea nu sunt injurioase,dar nici nu sunt civilizate sau respectoase.Masurile vor fi luate de catre moderatori,daca va fi necesar.
@all mai usor cu quote ca ma doare capul.
Vreti sa va exprimati liberi,dar uitati ca de fapt aceasta exprimare libera se refera la domeniul legat de sateliti (ca de fapt asta era durerea) si nu la hai sa ne paruim,sa ne injuram si sa ne contram pe subiecte de genul: al meu e mai tare,al meu e poleit cu aur,celelalte sunt clone sau replici,etc.
Vreti informatii despre receptorele care se gasesc la shop?Pai cititi despre ele la sectiunea Receptoare.Nu stii despre ce sa citesti?Atunci intreaba pe cineva care are acel receptor si daca chiar nu intelegi nimic inseamna ca ai gresit forumul.Aici nu se discuta despre ce receptor e bine sa-si cumpere fiecare,aici se fac schimburi de informatii legate de receptoarele pe care le detineti deja.
Daca mai vad pe cineva ca isi da cu parerea despre un receptor in legatura cu care nu a postat nimic pe acest forum si deci nu il detine ...... va spun lui tata :).Nu va opreste nimeni sa intrebati,dar cei care nu aveti receptoarele astea nu raspundeti la acele intrebari doar ca sa va aflati in treaba.
deci cineva ma face pietar care vinde la taraba chinezisme, (cu alte cuvinte sunt un fraier mort de foame care vinde la colt de strada baterii panasoanic, si sosete nike) si nu sunt cuvinte injurioase ?!?Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
deci regulamentul care zice "Orice cuvant injurios adresat altui membru al forumlui sau unui moderator, admin se pedepseste cu ban, iar postul va fi sters si inchis." se aplica doar in unele cazuri, corect? sau depinde de cum il interpreteaza cineva?
nici macar "Vorbiti civilizat si cu respect!" asta nu inseamna nimic? pai atunci ce folos sa avem un regulament? unde ajungem daca eu ii adresez la randul meu niste replici din astea care nu sunt "injurioase" (vorba ta)?
cer respectuos adminilor/moderatorilor sa aplice regulamentul RSP
individului cu pricina i-am cerut sa-si ceara scuze ptr modul in care mi s-a adresat.
mie mi se pare corect... sau gresesc undeva?
Voua nu va convine nici cum.Ti-am spus mai sus parerea mea si cum voi actiona (cu toate ca nu sunt obligat sa o fac,dar se pare ca mai nou aveti pretentii tot mai mari sa o facem),daca nu iti convine e treaba ta.Incheie aici si intelege ca poate am si alta treaba decat sa tot dau explicatii.Punct.