Se pare ca am ramas singurii cu receptoare Kaon. Pe nimeni nu mai intereseaza subiectul.
Printable View
Se pare ca am ramas singurii cu receptoare Kaon. Pe nimeni nu mai intereseaza subiectul.
Asta e,eu orcum il voi trece la trecut acest receptor,de luni revin pe echolite 790 si sa vedem ce altceva mai gasesc cu tuner fff sensibil,asa ca ADIO-Kaon epoca ta a luat sfirsit1Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
man.... si ce recomanzi?la ce receptor sa trecem ? sa fie la bani marunti:)eu deocamndata is pe alt continent si nu pot sa ma bucur de de noutatile care au aparut:)
Vreo varianta pe care sa mearga si PW a gasit cineva ?
Premiere Austria (nu pot sa confirm ptr ca nu imi intra)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La ora actuala cel mai bun este echosmart 790 il gasesti la elstar 199 ron!Quote:
Originally Posted by everst [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
How to Transform H/W_12.03.A5 into H/W_12.01.A5 so you can have TPS AU working on you Kaon (H/W_12.03.A5)
Please follow these instructions very carefully:
1 / Write your HW 12.03.A5 with a streamsystem tps AU 12.01.A5 Firm.
2 / Turn OFF your receiver.Take the cover of your receiver of.
3 / Deconnect very carefully the connector cable of the CAM Card.
4 / Create the strapes on the connector cable as shown on the pictures below.
5 / Turn your Receiver back ON. Once all these steps are completed correctly go to the installation menu and make a chanel search.
To turn it back to original 12.03.A5:
1 / Turn OFF your Receiver.
2 / Deconnect carefully the straps.
3/ Reconnect the connector cable back into the CAM Card Reader
4/ Write a firmware H/W 12.C3.A5 to your receiver (use a 9/10 cable to have a good contact in the plug)
5/ Scan for Channels
**Note: PLEASE ITS RECOMMENDED YOU TURN OFF YOUR RECEIVER BY PULLING THE 220V CABLE BEFORE YOU OPEN AND TAKE OF THE COVER OF YOUR RECEIVER.
Ultimele softuri de stream nu stiu ce naiba au ca blocheaza uneori receptorul si il restarteaza.
Daca pui un soft de sunny nu ai treaba eu ca asta merg si este mult mai bun decat cel stream care se misca greu,le gasesti pe DEPO!Quote:
Originally Posted by maximuss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Stiu asta dar nu face AU pe tps softul de Sunny. Recunosc...mai arunc un ochi pe icsuri :) si de aia. Dar am sa incerc sa ma dezobisnuiesc si ma dau si eu pe Sunny. Ce imi place la Stream este ca poti ordona canalele cum vrei in liste. Softurile de Stream le iau numai de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
restul tot de pe depo.
Salutare
Sunt un incepator cu Kaon-ul si as avea nevoie de o informatie. Am reusit sa pun un soft cu patch de pe sat.us.pn pe un Kaon KSC 570 cu care decodez ceva pachete dar nu reusesc sa fac subtitrarile sa mearga pe DMC de exemplu. La BBC prime pe Hotbird la pagina 883 subtitrarea rom este in araba.
Se poate face ceva?. Multumesc pentru orice ajutor.
Subtitrarea mai corecta o au softurile de STREAM , pe BBC PRIME e mai buna subtitrarea pe teletextul televizorului parca. Dezavantajul este ca sant liste favorite mai putine la Stream. Pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] softurile sant mai vechi , ia de pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sau [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , cred ca ai bagat unul din softurile universale , la mine nu merg ptr ca am placa de baza rev 3.
Softul initial al receptorului avea urmatoarele caracteristici:
Model : KSC 570
Info: 20.05.15-D11F
S/W: V03.05.03
H/W:V12.C1.A5
Loader: V6.1.9
CA: 2.2.2
Am instalat R_KAON-TEAM_HW-FF.0C.FF_Fech-071311_SW-03.00.00_EMU-5.8.171_CA-2.2.3_WWW.SAT.US.PN care cred ca este un soft universal.
Ce ar trebui sa aleg de pe site-ul turcesc pe care mi l-ai indicat ca mi-e cam frica sa nu stric tot ce-am facut. Am un televizor vechi fara txt dar cu un receptor Strong SRT 6130 am vazut ca subtitreaza. Si o alta intrebare: cheile de la Maxtv 16Est merg pe acest soft universal daca am in meniul de chei sectiunea Fixed cw?
Multumesc pentru rabdare
Deci softurile de pe DEPO sunt foarte bune unele nu chiar toate fac si AU trebuie sal alegi pe acela cu mentiunea AU si va fi ok,cat despre siguranta trebuie neaparat sa alegi un soft care sa fie compatibil cu receiverul tau adica sa aiba acelasi HW,in rest totul este ok,eu merg cu un astfel de soft si sunt foarte multumit!Quote:
Originally Posted by MARIUSBXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
intra aici si alegeti un soft compatibil;
Cum pot folosi lista de la stream cu 4 fav la sunny cu 8 fav ? Le am deja aranjate si e cam chinuitor sa le tot mut, oare e vre-o modalitate ? Are cumva o semnatura distincta ? Am incercat eu ceva cu ch editor dar nu merge.