:argue::ro::agresiv:
Sunt trist!.......
...............sunt fara cuvinte!
:sorry:
Printable View
:argue::ro::agresiv:
Sunt trist!.......
...............sunt fara cuvinte!
:sorry:
DoQ- canal de documentare, concurent al canalelor Viasat History si Explorere are acum subtitrare in limba romana.
Vizionare placuta, pe gigi.:geek:
are de mult subtitrare pe digi
Nu ma uitam la acesta, mie imi place programul DaVinci de la maxTV.
Problema este mult mai simplă. Intrebaţi-vă caţi dintre abonaţii Digi sau alte platforme sunt conştienţi de limitarea impusă prin contract. Eu aş estima acest număr ca fiind egal cu utilizatorii activi de pe forumurile dedicate recepţiei DVB, in limba romană. Adică extrem de puţini faţă de numărul efectiv al abonaţilor (probabil mult sub 0,1%). Pe de altă parte operatorii au putere financiară, iar autorităţile sunt incantate de corupţie.Quote:
Originally Posted by tzweistein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
salut baieti,stie cineva daca mai merg receptoarele optibox cu jiji
merg..foarte bine
Nu vad de ce nu ar merge ??????Quote:
Originally Posted by giuliano [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ai pus noile key ?
are cineva ceva bun
Merci mult.
:thx:
la mega operatoru asta so fi schimbat ora oare?:)sau trebuie sa astept sa revina ora initiala inainte de schimbare:)
Cred ca stau cam prost cu serviciul tehnic, la fel a fost si in toamna a durat o saptamana pana si-a revenit(acelasi lucru cred ca este si la schimbarea sistemului de codare este greu de implementat:))
Au adormit la butoane, sau nu au trecut corect la ora de vara, au 2 ore decalaj intre EPG-ul afisat si programul ce ruleaza.
Daca tot suntem la capitolul "plangeri" sa adaugam si caderile foarte dese de pe Disney Channel.Poate trebuie a le doneze cineva un receptor stabil sau sa le mai regleze antena.