oameni buni nu incepeti iara ca nu se termina bine si este pacat :sorry:
Printable View
oameni buni nu incepeti iara ca nu se termina bine si este pacat :sorry:
JBTC , tocmai din motive de raţiune ţi-am sters postul anterior. Cuvinte de genul curvă , japiţă etc ... pot starni multe alte discuţii/probleme. Si chiar nu merită.
outcast , ţi-am sters doar mesajul in care foloseai un limbaj ce depăşeşte bunul simţ. Nu e cazul să mai citez cuvintele pe care le-ai folosit.
Observ că outcast+JBTC+politica = love , dar primul care mai jigneşte primeşte ban pentru 3 zile. Pentru inceput.
Chiar nu vă puteţi abţine ? Ce obţineţi voi din cearta asta ?
Apropo , sunteţi membri de partid ?
.
nu m-a deranjat ca ai sters postarea mea..era normal sa o stergi.altceva am spus eu...mai reciteste postarea de la 18.27....pacala polemiza cu mine....
eu nu am inceput...
nu confundati ironia cu jugnirile... faptul ca unii se considera jugniti de anumite constructii logice si de bun-simt... spune cu totul altceva... una e sa aduci injurii, alta e sa-l faci pe un individ sa turbeze apeland la niste "adevaruri care dor"...
ok am folosit termenul "curva" dar la adresa unei persoane publice si intr-un context legitim... nu la adresa "reclamantului"...
in fine... mai bine inchideti topicul
ps.
constat cu mahnire ca atunci cand nu putem convinge prin argumente si logica apelam la ceea ce e mai la indemana: limbaj suburban...
de ce nimeni nu-si pune problema ca doar o persoana ia totul f personal, se inflameaza f usor si, in general, are dispute mai cu toata lumea?
de ce nu observat ca pot avea polemici in termeni mai mult decat ok cu majoritatea utilizatorilor, mai putin cu o persoana?
seara frumoasa!
outcast , mi-e greu să cred că dacă ai vrea să "atingi verbal" pe cineva nu ai putea să o faci fără să foloseşti cuvinte grele.
De ce foloseşti doar vorbe din topor ? Ajungi să jigneşti cu limbaj de mahala.
Chiar crezi că JBTC nu ar inţelege şi cuvinte mai elevate ?
JBTC ... şi tu l-ai provocat pe outcast. Ai aruncat nişte cuvinte (elevate) exact unde nu trebuiau..
Din partea mea, spune-ţi ce vreţi. Dar:
1. Nu incălcaţi regulamentul acestui forum (in special partea cu atacul la persoană)
2. Nu folosiţi cuvinte ... nepotrivite
Dacă totuşi nu vă puteţi abţine ... folosiţi PM-ul
.
bah lasa-ma naibii in pace...te-am rugat,dar nu pricepi..te bagi in seama ca musca in.......
ai spus ca esti destept si cedezi..iar te bagi in seama...ai deschis un topic..nu am postat o litera acolo...de ce nu ma lasi in pace?
nu am nevoie de inteligenta ta,ti-am mai spus.lasa-ma sa fiu prost dar LASA-MA.
corect! dar nu e obligatoriu sa raspunda unei provocari IMPERSONALE/INDIRECTA. dar daca s-a simtit vizat... e liber sa formuleze constructii frumoase prin care sa ma darame... daca poate. deocamdata... da cu barda...
---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 19:07 ----------
observati diferenta: din momentul in care am spus ca nu ma voi mai adresa lui... chiar am facut-o! nu cred ca dupa acel moment veti gasi o postare in care sa ma adresez direct, explicit persoanei... a... ca postarile mele il pot provoca... posibil (poate chiar intentionat) dar are intotdeauna varianta similara si/sau varianta IGNORE... stiti cum e treaba cu "musca pe caciula"... cine se simte... reactioneaza...
vezi edit-ul de mai sus.....hmmmmmQuote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu cred ca vrei sa postez aici de ce folosesc vorbe din topor cu acest individ:D.....crede-ma pe cuvint.l-am RUGAT de f. multe ori sa ma lase in pace dar nu se opreste...............aici ma opresc.
---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:10 ----------
nu te linistesti:D.......nu-i nimic....voi scoate barda din nou:D
Cand va linistiti sa-mi spune-ti. Voi sterge mai tarziu tot ce este offtopic
Apropo, de ce nu folositi PM-ul ?
.
domnilor, doamnelor, stimata audienta... ar mai fi ceva de spus?
am terminat pledoaria.
va multumesc pt intelegere si rabdare.
asteptam ca moderatorii sa delibereze si, eventual, sa ne elibereze si ilumineze.
va doresc TUTUROR toate cele bune!
ps. nu folosesc PM pt c-am promis ca nu ma voi adresa persoanei. si ma tin de cuvant! eu am cuvant!
nu folosesc pm-ul cu:
cei care sunt prepotenti
cei care se cred detinatorii adevarului suprem
cei care se cred educati dar nu sint
cei care insulta ca birjarii o femeie,oricare ar fi ea
cocalarii care au in semnatura sculele de la toti vecinii de pe scara
orice asemanare cu persoane de pe board este pura intimplare:D
nu cred ca exista asemenea specimene pe aici.
Eu sunt curios ce o mai face Vintu?O fi bine,sanatos?
observ schimbari de atitudini la unele persoane (in bine - deci se poate si oarecum civilizat)... nu pot decat sa ma bucur!
observ si ceva invidie la unii (daca vor munci mai mult... nu vor avea de ce sa mai fie invidiosi...)
---------- Post added at 19:34 ---------- Previous post was at 19:32 ----------
ca tot romanu' neaos: un gratar, o berica, o manea... ah, am uitat ca e un erudit... probabil e-n biblioteca... altii-s la gratare, berici, manele... altii pe forum-uri (si noi printre ei...).Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
e la spa cu costache si cu ponta.pun la cale devenirea romaniei o putere economica mondiala.Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asta vroiam sa aud ca doar de aia intru pe acest topic.Pentru alte comentarii va astept pe alte topicuri dedicate.
Va multumesc pentru intelegere!