Azi noapte cred ca l-am vazut pe soarece cantand.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Azi noapte cred ca l-am vazut pe soarece cantand.
:lol: Nu e ala.Uite-l aici pe adevaratul!!!.
Inseamna ca am umblat degeaba teleleu azi-noapte si m-am chinuit sa mai si filmez.
Cu un drum va atrag atentia sa nu mai afirmati ca cei din Harghita "nem értem romána",da?
Back to mouse.
cind deaqu mai filmat mo, vrei sa incalci regulamentul ....dansam si eu din buric doar atit nimic grav !!!!!cred ca mirtanul erai tu:clap:deci vreai sa ma maninci ahaaaaaaaaa:clap::) pe zmeura lam inteles cu asta
Nu inţeleg Romana ", da?
Inapoi la mouse-ul.
mia bagat o muzica din alea de te dai cu capul de pereti ....noroc ca este un fan deal meu si iam apreciat calitatile:clap:cred ca cineva ia zis ca urasc manelele si muzica aia cu miscari de cap:clap:toate cele bune baieti numai bine:clap:eram cit pe ce sa arunc leptopul pe geam mam speriat intii dar mi-am revenit repede:)
@@@@soarece daca nu stergi linia vei ramane un sobolan fara!!!
Aici ai comparat GP 4.7 cu GP 4.2 si ai scris ca GP 4.7 e mai bun ca are si transponderele de focussat. Nu e o comparatie buna findca e normal ca softul mai noi sa aibe transponderele actualizate la ziua cand a aparut. Oricum la GP ai fisierul satelite.xml (poate am gresit vreo litera in denumirea fisierului) in var/etc si il poti copia pe unul mai nou unde ai tot ce iti trebuie.Quote:
Originally Posted by soarece [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
voi mai raspundeti si serios?????credeam ca e un pamflet topicu ista
sint prieteni mei:clap:imi place mult comportamentul lui zmeura, mondo ,stargate ,etc:clap:sint niste baieti de nota 120:clap:uneori uni inteleg ce postez ....alti daca nu pun in practica secretele sateliare, traiesc cu inpresia asta ex:......oare soarece ceo vrea sa zica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...este vreun mistocar......replica data de mine nu am nevoie de ajutor.... am ful pe toate sateliarele ....asta daca cautati si colaborati cu persoane in domeniul sateliare ....francezi ...nemti.... austrieci.... sirbi...nu trebe sa cunoasteti limba:clap:gogu va ajuta nnnnnnnnnn....adica sa ne exprimam corect google:clap:pentru incepatori...: e de ajuns sa cunoasteti limba rom....restul nea gogu are grije sa traduca cit de cit sa te intelegi cu ori ce persoana din afara:clap:soarece saluta inca o data membri acestui forum fie ei oameni... buni sau rai...sanatate maxima.... soarece ma numesc...sint mic...:baby::ha:
sa inţeleg ca tu esti un şoarece internaţional ? cred ai spart forumurile internaţionale :)
Stiam ca folosesti google translate dar am crezut ca ala te ajuta sa postezi la noi si de fapt esti strain.Dar e bine si invers.
iţi dai seama ce traducere apare din romana in alta limbă [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pentru cei care au acel liniar :)nenea soarece va va explica urmatoarele.......valabil pentru cei care au descarcat....CCcam info.....dati clic pe el la sectiunea .....shares.....atentie lucrati repede cu giuisticu telecomanda........ok pe setarea.....shares.....si foarte repede sageata in jos....cel care va da liniarul .........va va da un cod de 16 piese........si 32..piese........eeeeeeeeeeeeeeeeeee hooops...incercati sal bagati acel cod in conservele strong etc:clap:si lasi ruga pe acel doctor care stie el ca stie multe ....sa -si scoata palaria ....nu uitati nenea doctorul ...e nenea soarece.....:baby: cei care nu au instalat in dm CCcam-info1.1 intrati la adon sections...cam-plugins(6 intrari) restul va doresc succes:lol:nu pot spune mai departe ma doare un picior......................:baby::ha:
Fratili meu şoarec, cred ci tocmai ai discopirit apa caldă şi miersul pe gios
:clap::clap:daca ma apuc sa iti explic mai multe... iar zic astia ca ne certam ,si mai imi da o luna de barabuli...!!!!!!... la zdup .....stoarce creerul....singurul zmeura vreau sai explic are creerul respectiv ....nu uita de codul neagra parca avea combinatia de 32 piese inainte..vezi ca asta cu 3 neagra .....!!!!!....?????...daca ai avea experienta si cunostintele lu soarec.... dreamul le afisaza....dar vorba rominasului ....dumnezeu iti da... dar nu iti baga si in gura:)....si nu uita nenea soarec, discuta foarte mult cu europeni :cheers: pune in aplicatie ce mentionai mai sus ...!!!!...acum se vede experienta fiecaruia .....si nu uitati dreamboxu are secrete multe din pacate foarte putine sint divulgate ....sanatate maxima si spor la treaba.... sint convins ca dupa ce vei citi vei zice......soarece astea leam mincat de mult... tu tocmai acum leai descoperit...ha ha ha:clap::tv1:
Ti-am mai spus că etnobotanicele nu fac bine la "creer" , dar tu nu m-ai crezut.
Oricum, nu te lua după ce-ţi spune lumea. Dă-i inainte cu "giuisticu", dream-ul deja nu mai are secrete pentru tine.
Mai rar aşa specimen ca tine, probabil eşti ultimul descendent dintr-o specie pe cale de dispariţie. Un geniu neinţeles, un fel de ... rara avis.
Şoarece, oare ce-ar fi forumul ăsta fără tine ?