Femeia cu care vorbea Basescu in inregistrare sustine ca acesta nu a lovit copilul. E ceva strigator la cer
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Femeia cu care vorbea Basescu in inregistrare sustine ca acesta nu a lovit copilul. E ceva strigator la cer
Pai...si lavinia sandru ...a spus ca a vazut...pe cine credem?
... dar mai repet ... ce te faci cu raspunsul lu Basescu?
Filmuletul asta a fost aruncat de Patriciu! Asta spune tot!
Gestul lui Basescu e real si condamnabil, dar dupa 5 ani!
... nu am stiut ca sa prescris fapta:) ... bine ca nu la omorat ... ca acuma era curat ca lacrima numai de aia ca patriciu ar fi lansat filmul ...
P.S.
Aveti sau o sa aveti copii ... punetiva , macar , in locul parintilor ... ce puteau ei face contra unui presedinte ... RUSINE ... nu am cuvinte ...
..un stat democratic unde copii nu au drepturi ... unde se discuta mai mult filmul in sine...cine la postat ...cum la postat...de ce ... dar nu fapta unui "om" care loveste ...fie dupa voi .. impinge un copil de 11 ani ... fie ... atunci invitatil pe basescu la " copii spun lucruri trasnite ..." ce show ar fi ....
Nu vreau sa il scuz pe marinar!!!! E clar?
GARDIANUL
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Intr-o interventie telefonica la OTV, copilul lovit cu pumnul de Basescu, Bogdan I., a declarat că a mers la acel miting electoral impreună cu mama sa pentru a vedea concertul ce urma să aibă loc la finalul acestuia.
Bogdan spune ca a fost prezent pe scenă, in preajma lui Traian Băsescu, aproximativ o oră. In momentul in care a incercat să-i adreseze cateva cuvinte acestuia, ceva legat de Ion Iliescu şi Adrian Năstase, din cauza emoţiilor, s-a pierdut şi, din cate işi aminteste, a spus că Iliescu şi Băsescu nu sunt buni. Traian Băsescu a comentat momentul invocand faptul că, in general, "copii spun lucruri traznite, nu-i luaţi in seamă", dar vizibil iritat l-a luat de braţ şi l-a coborat de pe scenă.
Regretand gafa comisă, Bogdan a rămas langă scenă, dorind să ceară scuze lui Traian Băsescu şi, sperand să obţină un autograf, pe palmă, din partea acestuia.
Bogdan spune că a sesizat că Traian Băsescu, obosit de campania electorală, era concentrat in discuţia pe care o avea cu doamna care-i solicita ajutorul, că prezenţa sa il inoportuna şi că palma pe care a primit-o a venit oarecum firesc, ca o incercare de-a scăpa de el, intr-un fel sau altul . "A fost o lovitură ca şi cum ar fi vrut să-mi spună "Băi pleaca, marş!". Pe moment m-am simţit mandru, onorat, eram un copil, eram fericit, fusesem băgat in seamă de un om important din stat. Nu mi-a zis nimic, dar zambea. Am zambit la randul meu. Fizic nu m-a durut, m-a dat doar doi-trei paşi inapoi. Pe moment am fost bucuros, am zambit, după aceea, m-a durut sufletul, m-am gandit că aşa ceva nu se poate intampla in Romania", spune Bogdan. Evenimentul l-a bulversat, fiind speriat de numărul de apeluri telefonice pe care le-a primit. El a mai spus că familia sa se simte in pericol, mama sa primind ameninţări telefonice din partea unei persoane care s-a recomandat ziaristă. El a precizat că familia sa nu doreşte să obţină niciun fel de beneficiu material.
Mda,in continuare ma surprind fanii basescieni cu scenariile si toate inventiile.Acum tot Patriciu e de vina ca i-a dat Base un dos de palma unui copil.Pe mine daca ma injura si ma facea in atatea feluri unul ca Basescu il bagam la origini in direct pe o televiziune de mult,ma mir ca Patriciu si ceilalti doi au avut atat bun simt sa nu faca asa ceva si mi se pare perfect normal ca daca as fi in locul oricaruia dintre cei trei daca il prind pe Base cu o greseala sa-l faultez de sa urle toata viata.
Despre faptul ca a recunoscut copilul agresiunea se stie de dimineata,voi o tot dati cu filmul trucat.
Bravo Patriciu,daca mai ai dinastea baga mare sa stie lumea adevarata fata a marinarului.Normal daca era un om bun nu gaseai atatea mizerii la el,dar deja m-am saturat sa le enumar,noi le stim si la fel si voi "ultrasii" lui,diferenta e ca noi nu le aprobam.
Basescu e terminat,parca imi pare rau ca o termina chiar asa urat dar asta e el.S-a mai spus:in oricare alta tara din UE cel in cauza isi dadea demisia "in 5 minute",la noi i se cauta scuze.Normal ca tara asta nu are cum sa mearga inainte,nu este pic de demnitate si bun simt.
PS: Pe tot netul,pe site-urile televiziunilor,ziarelor si pe bloguri e o avalansa de mizerii si injuraturi portocalii.Cata prostie romaneasca.
Chiar daca esti ultras sau adversar lui Basescu nu ar trtebui sa treci cu vederea:
...ca sa nu las ca episodul marlaniei lui Basescu sa eclipseze ce e cu adevarat important pentru noi, prostii!
Mai frate ce sedintza au avut astia, cum naiba sa vorbeasca asa ceva la telefon si mai ales sa discute exact ce voia marinaru mai mult.
Maine or sa apara niste foi pe care o sa fie o convorbira telefonica in care marinaru recunoaste ca ii face ceva lu Udrea ...... ca sa pastram tendintzele.
Fituicile nerecunoscute de nimeni contra unor imagini clare?Sa vad ce?Tu crezi ca eu ii cred sfinti pa aia?Dar ce scrie pe acolo zici ca sunt discutii ale unor copii mici,scrise de ..... nimeni.In schimb palma din videoclip e mai mult decat clara,nu e nevoie de nimic altceva.Astept demisia lui Base,daca mai are un minim de bun simt,nu numai pentru palma ci pentru tot ce a facut rau pentru tara asta.Ajunge.
Vedeti de ce am zis ca a fost aruncata bomba asta?
Nu se mai vede nimic..., decat o palma data unui pusti!
Palma aia conteaza pentru tara asta mai mult decat un combinat, o posta, un romgaz, un petrom, o banca...? lista detaliata a furaciunilor si cine le-a facut o vedeti pe OTV de la 4. :D
Traiasca pesedeu'! uraaaaaaaaaaaaa!
PS. O palma cantareste mai mult decat niste morti?
da frate ... pentru mine o palma data unui copil conteaza mai mult ! ... inchipuitiva o tara in care copii sunt batuti pe strada de persoane oficiale ... o sa mai ramana cineva in tara asta?
astia daca vor sa se scobeasca in nas in timpul privatizarii le trebuie aprobarea Bruxelului si voi ii dati inainte cu privatizari oneroase in 2010....Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
vezi daca moguli nu au cotizat ca :
Haysam ( prin Yassim ) ; Paszkany ; Bucsaru ; Popoviciu etc
asa le trbuie , sa se lupte basescu cu mafia mogulilor
PS , cica a mai impuns ( cu chelia pe unu' ) pe cind era primaru' bucurestiului
Quote:
Originally Posted by staric [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
prostanacul si oameni din spatele lui ... nu asta se doreste ?
are si patriciu niste datorii fata de psd ...nu credeti ?
Aruncati o privire aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
N-am votat pana la cei 28 de ani ai mei, n-o s-o fac nici acum, insa daca ar fi sa merg nu m-as urca in barca cu Patriciu, Vantu, Voiculescu, Hrebenciuc, Becali, Vadim, Vanghelie, Dragnea.
Mi-e scarba media care manipuleaza prostimea din Romania. Mi-e scarba de toate stenogramele si de toti, absolut toti politicienii din Romania care administreaza fraudulos banii munciti de noi!