o sa incerc deseara sa vad ce iese ...sper sa mearga.
Printable View
o sa incerc deseara sa vad ce iese ...sper sa mearga.
OkQuote:
Originally Posted by ciutura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
aseara m-am pus sa aliniez antena .Am pus tot pe 0 si am cautat 26E.Am gasit Badr cu semnal destul de bun(pe mbc 1 2 3 4)(pe tp 11919v) ,10-14db dar nu deskidea nici un program...la mbc imi da SID not found in PAT si la restul tuner failed.Am pus antena pe 0 si am aruncat-o pe 28.2 asa de test si am reusit sa deskid ceva programe de pe sky cu un semnal ff slab de 10,12% dar nici nu am insistat deoarece ideea e sa fie pe badr punctul 0.
Ceva idei sau ce tp sa caut pe badr?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] alegi un tp in functie de aria ta de acoperire
11919 h 27500
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Trebuie sa dai o scanare cand ai semnal util sa vezi ca nu cumva sa fi pe alt satelit. MBC-urile nu sunt codate, deci trebuie sa ai imagine daca esti pe satelitul care trebuie.
Salut. Am si eu o problema cu un motor ca cel din titlu.Si anume pe 0 merge ceas dar de pe zero nu vrea sa mearga decat daca ma duc pasa cu pas gasesc satelitul si il salvez.
Ansamblu folosit: dbox2(goto xx, motor H-H strong srt Dm2100, lnb Inverto ultrablack twin)
Cand functia "goto xx" e activata motorul nu se misca, se misca doar cand il trimit pe vreo pozitie pe care am salvat-o recent.
Ideea e ca am facut reset la motor dar nu era in pozitia "0". Nu am prea inteles...daca nu e in pozitia zero nu face reset?
Daca aveti ceva idei sunt binevenite.
Multumesc
Pui antena in pozitie <zeo>.
Dai restet.
Setezi in receiver functia <go to xx>( sau cum o fi la tine in meniu,nu stiu meniul dela dbox)
In meniu daca ai optiunea de setare in cele 2 muduri,adica <go to xx> si<in functie de memorarile satelitilor pe pozitie> lasa doar <go to xx>
In mod normal ar trebui sa functioneze.
Trebuie sa setezi coordonatele in functie de zona ta geografica.
ca cam asa:)unde sa plece saracu daca nu stie unde
Multumesc pentru raspunsuri.Am introdus coordonatele locatiei mele si am aliniat la 0 dar problema e ca nu prind 23,5 la pct 0 din cauza unui obstacol si atunci am reglata sa fie cam in zona si am vrut sa ii dau sa mearga pe thor de exemplu motorul rotinduse de la 0 cu exact 24,3 grade. el avand functia s-ar fi dus " in zona" unde eu as fi putut regla antena pe thor. Daca gresesc ceva corectati-ma va rog.As atasa aici manualul de utilizare pe care l-am cautat de mi-au sarit capacele poate va ajuta si pe altii dar constat ca nu am acest drept. deci daca are cineva nevoie de el sa ma contacteze.
Da-l in 0 , apoi da pe cel mai apropiat satelit pe care poti sa-l receptionezi (19E, 26E, 28E), misca ansamblul cu totul in jurul pilonului pina prinzi ceva si apoi regleaza fin antena.
Acum cativa ani, am gasit daca nu ma insel pe acest forum o poza a unui suport pentru montura care sa alinieze perfect stalpul si antena. Nu mai stiu exact cum era, o placa de tabla groasa, sau de fapt doua, patrate, cu suruburi in colturi care asigurau planeitatea. Din pacate nu mai gasesc aceasta poza si am nevoie sa fac un asemenea suport. Daca vreunul dintre dumneavoastra ma poate ajuta, cu un link sau chiar cu poza voi multumi frumos.
probabil, cauti ceva de genul asta:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pont: cu cat este mai mare latura bazei, cu atat mai "sensibil" poti face reglajele pentru verticalitate.
succesuri! :drinks:
Exact, multumesc mult, acum trebuie sa ma gandesc cum sa ii fac o adaptare pentru unde am eu nevoie sa il prind.... multumesc mult de tot!!!
Credeti ca puteti revedea articolul si puteti reinclude campurile lipsa?
Poze si formule car nu mai sunt vizibile sau nu mai pot fi accesate.
Va multumesc mult.