-
Re: RSP Forum - impresii, sugestii, probleme?
Pai si cum ramane cu "libertatea de exprimare"?Ce post sa sterg?Cel in care un vazator de receptoare il intreaba pe altul de garantii?Cu ce era incalcat regulamentul?Sau postul cu atacuri la clone de la Receptoare?Ce regula a fost incalcata si acolo?Voi profitati de regulament ca sa va purtati razboaiele si apoi tot voi veniti sa va plangeti.
Inca o data,hai sa ne vedem de hobby.
Aaaa,si intradevara "pentru ca le permiteti".Ei bine nu mai e permis.Trebuie eliminate cauzele,nu efectul.
-
Quote:
Total de acord,dar....exista un dar,TEAM-ul RSP trebuie sa intocmeasca o lista cu;
1-Produsele ce pot fi puse la vanzare
2-Cantitatea
3-Adaosul comercial minim-maxim permis de RSP
4-lista producatorilor agreati de RSP
5-Felul platii permis de RSP-numerar,OP,fila CEC,plata online,transfer bancar etc.
Atunci voi crede cu adevarat ca doriti o sectiune speciala a shopingului si nu aveti doar o MASURA ABUZIVA!!
Numai daca nu vrei, nu intelegi regulile si necesitatea lor pe un forum.
Asta din partea ta nu o cred!
-
ma fratilor problema e simpla de tot,inchiderea sectiuni definitiva si stergerea fizica a threadului.nu e fratilor obligatorie aceasta sectiune
SIMPLU CA BUNA ZIUA
-
Quote:
ma fratilor problema e simpla de tot,inchiderea sectiuni definitiva si stergerea fizica a threadului.nu e fratilor obligatorie aceasta sectiune
SIMPLU CA BUNA ZIUA
Exact asta am spus mai sus;
ori se lasa sectiunea shoping asa cum era la inceput ori...DELETE total!
-
... si maine alt user cere stergerea/inchiderea unei alte sectiuni si asa vom face!
Sa fim seriosi!
Regulamentul e regulament si va fi respectat!
Cine nu se conformeaza... :sorry:
-
Asta este orce altceva numai regulament nu e;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acest forum a fost cladit plecand de la un ideal;
"LIBERTATEA EXPRESIEI NU ESTE INGRADITA AICI!!!"
Acum sa trecut la altceva; metoda pumnului in gura; cine nu e cu noi e cu restul!!!
PACAT!!!
-
Oare ce-o fi asa de greu de priceput ca aici nu-i forum de vanzari?
Eu am impresia ca intelegi libertatea de expresie cum intelegi semnificatia cuvantului misogin.
-
Quote:
Eu am impresia ca intelegi libertatea de expresie cum intelegi semnificatia cuvantului misogin.
Misogin e genul de barbat care uraste femeile,cuvantul lam pus in context ca o semnificatie; adica nu urasc pe nimeni pentru a nu da de veste ca ceva rau se intampla,fiecare intelege cum vrea,in alta ordine de idei,un magazin online este...un magazin,cu sectiuni pe produse/preturi/vanzari etc,o sectiune 'shopping nu va fi niciodata un magazin online,este un mijloc oferit userilor unui forum de asi cumpara diverse...restul....istorie,sa uitat de unde sa plecat,asta e clar!
PS! asa arata un forum de vanzari;
comparatia ta e ridicola in acest sens!
-
Eu cred ca tu ai uitat de unde ai plecat. Asta imi este si mai clar.
-
Quote:
Quote:
Eu cred ca tu ai uitat de unde ai plecat. Asta imi este si mai clar.
Daca tu imi arati un singur cuvant/fraza/etc aici;
care da dreptul la libera postare avand in vedere ca sectiunea shopping este acelasi lucru cu offtopicul....atunci jos palaria,dar....nu este asa,ingraditi un drept elementar al userilor!
-
Eu mai am treaba pe azi de facut iar tu se pare ca esti odihnit pentru a discuta tota ziua in contradictoriu oricat ti s-ar explica. Ideea e simpla si suna in felul urmator:
Quote:
Regulamentul e regulament si va fi respectat!
Cine nu se conformeaza... :sorry:
-
Nu este regulament,acesta este adevaratul REGULAMENT;
Ceea ce sa pus la shopping ca fiind "regulament " este o utopie,
PS! nu sunt odihnit deloc,sunt trezit de la 05 si sunt la magazin unde mi-am tras net si pc pentru a face mai usor contractele iar in timpul asta scriu pe forumuri si fac si bani la greu!
-
"LIBERTATEA EXPRESIEI NU ESTE INGRADITA AICI!!!"
Corect.Citeste sectiunile tehnice si spune unde este ceva ingradit?
Multa lume a venit de prin alte parti aici pentru ca informatia nu e ingradita si NU E INFLUENTATA DE INTERESELE ECONOMICE.In acest moment nimeni nu mai stie ce sa creada despre DM-uri si nimeni nu poate spune care sunt informatiile corecte sau nu.In plus la shop deja nu se mai vindea altceva decat ce vindeau en-gros-istii iar certurile se extindeau la Offtopic si deja la sectiunea Receptoare.
Citesti la shop si se spune ca o clona de DM e mai buna decat "replicile",fara argumente si fara ca cel care a afirmat asta sa detina o asemenea "replica" (aici fiind gresit denumite receptoarele IPBox,Kathrein,etc-replici).
Citesti la Receptoare si vezi ca se presupune ca vor fi atacuri,deci nu sunt bune clonele DM ci originalele.
Tragi linie si afli ca de fapt singurul receptor pe care il poti cumpara este DM original.Hmmm,cam atat despre libertate,informatii impartiale,etc.
-
Nu discutam aici despre alte sectiuni,vorbim strict despre shopping,daca era ceva in neregula faceam referire,momentan sectiunea shoping este....de pe alta planeta cu reguli propii etc!
Banuiesc ca am dreptul sa critic fiind unul dintre fondatorii acestui forum,sau nu?
-
Spaniolule lasa-ne!
Esti pe langa subiect si vrei doar scandal! Fa-l in alta parte ca ceea ce s-a intamplat acum nu tine de libertati! Una e sa iti exprimi o parere si alta e ceea ce faci!
Tine de bunsimt!
Cu asta am pus punct!
PS. Nu voi mai permite nicun comentariu pe aceasta tema! Subiectul se inchide aici!
Aveti grija ca veti pleca la plimbare pentru cateva zile si ar fi pacat! Nu se poate sa se intretina un scandal din motive personale sau interese de afaceri!
-
Revenim la subiectul topicului!
Astazi s-a inregistrat userul 6.000!
Thread-uri: 4,504
Posturi: 47,601
Membrii: 6,000
-
felicitari si la mai multi useri sa va tusesca serverul ( glumeam ) :drinks: pana la urma nu numarul conteaza ci calitatea .
-
Salut .Am si eu o rugaminte la voi moderatori sau admin.La sectiune in Italiana chiar daca este cama ctualizata cu ce se poate de catre mine nu imi place ca nu este un mod de a le pune fiecare la sectiunea lui.As avea rugamintea daca se poate face o schimbare si pe acolo un pic ca prea balamuc este.Mersi de intelegere.
-
Vom trece si pe acolo in scurt timp... :)
-
Cand se face o rubrica pt DVD ?Sa cuprinda :dvd tehnics,dvd film& music,dvd utilities,dvd software,how to(pt dvd si dvb)?:sorry:
P.S. Imi cer scuze daca supar ...:sorry:(am mai scris,dar a disparut si nu-l mai gasesc si am scris din nou :D)