@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...],
Ar fi bine sa fie cum spui,dar dupa rapoartele/incercari ale unor pasionati din vestul continentului,Germania sau Franta,cu antene de peste 2m,toate esuate, nu exista nicio farima de speranta ca vreodata sa fie posibila receptia/inchidera unui semnal de pe spotul North Sea pe partea continentala a Europei,sa nu mai spun in Romania.
Probabil ca numai marii operatorii/furnizori de programe pe cablu,cu antene de peste 5 sau 6m,ar putea sa reuseasca receptia acestui pachet.
BBC nu intimplator a ales acest spot nordic,fiindca acopera chiar zona de nord a insulei,in special Irlanda si/sau Scotia,pentru care transmit acest backup. Cu aceasta ocazie cresc si sansele ca pachetul sa fie protejat de cei care vor sa-l decodeze.
Unii pasioanti de pe continent cred ca semnalul puternic pe cei doi transponderi cu symbol rate de peste 100000 K/ks(11012 V si 11137 v) de pe fascicolul Orientul Mislociu ar fi un obstacol pentru captarea semnalului de pe celalalt spot.
Eu nu cred acest lucru,chiar daca am avea un echipament performant,chinezesc sau de aiurea. Este de fapt un wishful thinking al multora dintre noi,amatori sau pasionati inraiti.
satelescu