Citeste ce am editat la mine!Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Citeste ce am editat la mine!Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Incepand de azi fiecare grupa are culoarea ei specifica:
Administrators
Super Moderators
Moderators
Registered Users
Gold Members
Avem acum si Top 10 Stats - statisticile forumului. Le gasiti pe pagina principala (jos). Utile si mult mai la indemana...
De atunci de cand ai venit cu aceasta completare la mine deschide din ce in ce mai greu paginile intre 10-20 de secunde, inainte era aproape instantaneu, nu stiu ce sa zic poate o fi de la mine....Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La mine merge bine, sa nu fie de la tine. Eventual incearca un alt skin al forumului
Statusul RSP la aceasta ora!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:clap:...frumos...a urcat...:)
:cheers:
era ceva normal, nu?Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:D:D:D:D:D:D:D
Dupa ce am citit noile reguli de la Shop am ajuns la o concluzie stupefianta :- nu se mai manifesta pe forumul lu' F*anta , face reguli aici . Cum cine ?! RegeleBlanos .
Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai spune-ne parerea ta,ce vezi gresit,eu sant de parere ca acea sectiune sa fie pe domeniul satelitar fiindca asta e profilul forumului,nu gen vand masina,cleste de tuns iarba s.a.m.d
Inafara de anuntarea invalidarii ofertei alta regula nu mi se pare necesara .
Eventual stergerea threadurilor mai vechi de o luna de ex.
Este ca si la copii , nu-i lasi sa se joace pentru ca s-ar putea murdarii .
Regulamentul de la shop a aparut in urma problemelor aparute in ultimul timp.
Idee e simpla, te intereseaza, vrei sa cumperi postezi pentru a lua legatura cu cel care vinde. Daca te intelegi cu el asupra pretului ok, daca nu anuntul ramane valabil.
Fiecare a dreptul de a cere cat vrea si de a oferi cat vrea. Daca cineva vrea 15 lei pe un produs, este suficient sa postezi ca tu oferi 10. Fara tot felul de aberatii...
Eu am aceasta problema...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
logare daca sunt logat deja??
pai nu mai stii parola la sectiunea golden member ?Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ai uitat-o?
sau unde iti cere parola inca odata?:cheers:
Da dar culmea e ca nu imi merge parola si din cate stiu o aveam si salvata...