Nu. Sunt multe necodate.
Printable View
Nu. Sunt multe necodate.
Buna ziua - Poate cineva sa confirme Digi SmartCam CI+ modul ( prin DVB-C ) decodeaza doua streams simultan in zgemma H7C?
De exemplu Digi Sport 1 ( tuner 1 ) si Antena 1 HD ( alt freq tuner 2 ) in acelasi timp, sau este limitat la 1 stream? mtmsc
Cele 2 canale sunt FTA.
Când am timp testez dacă deschide 2 codate.
Nu sunt codate decât canalele de filme și cele 4K !
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - ok mersi vedem, sper ca cele doua canale sunt pe alte frecvente?
Funcționează 2 tunere Dvb-c simultan !
Nu știu dacă deschide cam-ul 2 simultan.
hmmm tada, asta vreau sa stiu va rog :-)
Citește regulamentul forumului, este interzisă folosirea Quote la postul precedent.
oops imi pare rau n-am stiut, scuza
vedem cam-ul deschide 2 canale simultan, mersi
Am testat (testai ar fi fost corect gramatical pentru ca actiunea doar "avu" loc) cu CAM Irdeto, merge un canal pe tv si unu in stream pe PC!
Deci deschide 2 canale simultan!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - mtmsc arata bine!
Cred Irdeto nu mai este, dar CAM Nagra ( fara smartcardul ) este livrat.
Poate cineva sa confirme si CAM-ul Nagra deschide 2 canale simultan ? mersi
Irdeto e sigur la casierie !
Nagra doar daca renunta careva.
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - OK mersi, ma duc cand e posibil la un punct de vanzare.
off topic, dar am Internetul deja ( ONT HG8245H ), acesta rezulta in "modem swap" cu conexiune DVB-C, sau coax este instalat separat ?
Ultima intrebare, un "splitter" este inclus pt. conexiuni suplimentare (eg Hirschmann DPO 2104 IEC), sau trebuie sa l cumpar separat?
Salut . Un plugin ciplushelper pt. egami ,ca celelante care le am nu functioneaza nici unul.
ZILDAN EDIT:
Citeste regulamentul forumului, e interzis Quote la postul precedent.
ok
ZILDAN EDIT:
Citeste regulamentul forumului, e interzis Quote la postul precedent.
seara buna,
Astazi Digi cablu a fost instalat,
si am testat cu CAM Irdeto, dar momentan
nu deschide canalele HBO/Cinemax/SuperOne/4k: "no valid sector found..."
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cred ca mai durazea (o zi)?