Quote:
Originally Posted by Tody [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
la mine a mers insa am bagat din nou un plugin mai vechi ca nu se prea simte ceva :):)
Printable View
Quote:
Originally Posted by Tody [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
la mine a mers insa am bagat din nou un plugin mai vechi ca nu se prea simte ceva :):)
Quote:
Originally Posted by iononick [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asa este era inca mai bun de srabatori acum e mai rau :) macar atunci mergea cu unele freazuri , uni insa acum deloc
Noutatile momentului !
=================
- noua imagine Spark 1.1.28 le veti gasi pe amicostb.com si pe sat-support.org
( cu numerose inbunatatiri ! )
- noua versiune Emu_plugin_Oscam_Mgcamd_Mcas
( Oscamd 4515 si un nou MCas )\
P.S. Daca totul merge conform planului ... imaginea va fi disponibila azi si pe Spark Online !!!
Salut,Quote:
Originally Posted by iononick [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Citeste si pe forumul vecin sa vezi ca momentan nu mai exista posibilitatea de share. Deci si cum spunea si cineva mai sus, nu mai tine de receptor ci de metoda de criptare.
Noutatea versiunii 1.1.28 este suportul experimental WiFi USB !!!
Deocamdata n-am reusit sa-l fac sa mearga ...dar mai sapam !
Serverul de download Spark este online !
Abia astept sa ajung acasa :clap:
Vreo restrictie la chipsetul Wi-Fi-ului?
Pai tocmai asta e ! in general imaginile recunosc RALink sau Zyxel ...
eu am doar un RALink ( D-Link) ...si nu mi-l recunoaste ! voi afla cu ce
chipset au lucrat ei ...si vom cere sa stie si RALink ! sa vedem ....
in regula, multumesc de lamuriri. tot un ralink si eu, mai exact un TPLink, si tot nu il recunoaste.
Cum configuram NassCamD pe Alien ?
Chiar nu se ocupa de suport pentru rec-ul asta?
E posibil in spark de facut media playerul sa vada un disk de retsea montat?
Am incercat sa montez diskul in Spark, de montat il monteaza, vad contsinutul din consola, dar din media player nu.
In enigma2 il monteaza pot deskide fishierul, dar "moare" enigma, se blocheaza shi nu mai functioneaza nici un buton, ajuta doar power off.
@apstudio - deocamdata NU ! manifestarea de pe e2 este aproape fireasca ... este abia Beta !
Montarea "pe sub mana" ...nu poate rezolva problema daca aplicatia nu are in vedere acest
tip de mapare ! In Linux exista suport NFS dar nu stiu in ce masura este ok ... este folosit
pentru teste si punerea la punct a unei imagini ...dar volumele de date sint evident mai mici..
si interfata este intre doua sisteme Linux !
Se pare ca cineva se mai gandeste la noi care ne-am dotat cu acest receptor. DA! atat pot zice deocamdata. Imbunatatirile care le-am sesizat pana acum:
1. calitatea sunetului mult, mult imbunatatita,
2. CALITATE MARE PE HD_TV - nu mai sunt intreruperi de frame-uri pe semnalul TV, sau mai bine zis nu asa ca inainte 2-3 sec./min acu mai sunt ceva gen 0,1sec/2-3min. Oricum imaginea este OK pe HD-TV
3. merge subtitrarea pe mediaplayer desi nu am gasit inca diacritice
LIPSURI MARI:
- player multimedia 1080p merge ca un calculator cu placa video a bunicului - imagine ca un aparat foto cu 1 frame pe sec.???
- nu stie sunet dts ... mut
Oricum se cunosc schimbarile in bine si sunt impresionat de update-ul online. DESI as prefera conform experientelor nefericite o imagine de boot precum cea data de Mihai pentru recovery de urgenta. Altfel nu se mai gandeste nimeni sa-si curete temporalele si ne trezim ca nu mai functioneaza nu mai stiu ce plug-in.
Pana acum FERICITI !!! se cunoaste o schimbare de criza.
---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:10 ----------
@Mihai , nu am mai intervenit pentru o veche poveste - in mcas.stripped la anumite momente (poate fiind AU), la 1-2 ore, sau mai des se blocheaza citirea cardului n-d-s si trebuie restartat plug-inul. Este vreo rezolvare cu noile variante de azi?
Problema la NDS (Dolce) a rămas la fel,după o perioada se trebuie restart insă mai grav este ca aproape ca au dispărut toate posturile,deschide foarte putine chiar neinteresante.Este de la Dolce sau de la plugin?
de la natura ... De 2-3 saptamani se mentin aceleasi (lipsuri). N-ai ce face decat sa astepti sa dispara toate.
*** Problema DOLCE a fost deja mentionata ! incet ... incet ... Dolce ne paraseste ! algoritmul ii permite
sa imperecheze canal cu canal cu receptorul original !!! asa ca la acest capitol nu sint mari sperante !
*** Problema sunetului DTS este semnalata deja mai departe ... vom vedea cat de repede se rezolva.
*** Despre Media player si 1080p ... lucrurile sint in desfasurare ... nimeni in lumea STB nu se lauda cu
mari rezultate la acest capitol ! Testele mele facute cu 1080p sint contradictorii ...filme care merg
foarte bine ... si filme care merg in ... reluare ! mai asteptam !
Ceea ce este sigur ... fabricantul mi se pare perfect serios ! competent si doritor sa inbunatateasca in
ritm sustinut acest aparat ! deocamdata nu prea sint reprosuri majore ... sa speram ca lucrurile vor
merge in acelasi ritm ... si incet incet se vor rezolva micile necazuri ... cele rezolvabile !
Pentru cei doritori sa foloseasca carduri N*S ... le recomand sa foloseasca Oscam ! dar drumul spre
implementarea unui card nu-i simplu ... cere ore de lectura , intelegere si teste ! eu nu sint un expert
in domeniu dar cei avizati sustin cu tarie asta si serverele de sha*ing o confirma !!!
Orice plugin este o scula in categoria "as is" ... asa este CCcam, Oscam, Mgcamd ... si multe altele !
fabricantul va garanteaza citirea cardurilor Conax ca parte a FW de baza ... restul este lasat deschis
tuturor posibilitatilor sculelor si aptitudinilor tehnice ale utilizatorilor.
Pluginul Mcas este "the easy way" ! nu asteptati minuni de la el ! cazurile speciale cer scule speciale ...