Cam asa au facut si aceii af... de care spui tu la zaharosQuote:
Originally Posted by franta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Cam asa au facut si aceii af... de care spui tu la zaharosQuote:
Originally Posted by franta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da si adios zaharos, daca se mai baga multi in seama ramanem si fara alte dth, si eu am reactivat dar nu le-am spus ce alt receptor decat KAONUL LOR desi al meu e in dulap!
Asta e diferenta!
:clap:
NO OFENSE!
SFAT PT ALTII!
@franta - nu ai receptor vu. Ai receptorul original de la ei. Atat trebuia sa le spui.
korect!Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Din cate stiu la DTH ro, operatorii de la call-center sunt la un sfert/jumatate de norma, de obicei studenti. Asta nu inseamna ca ca o parte dintre ei si in special cei de la tehnic habar nu au habar pe ce lume traiesc. Dimpotriva, multi dintre ei citesc pe diferite board-uri una alta; de exemplu vedeti sfatul "genial" cu reactivarea cartelei datorita renovarii locuintei, postata de "inshpemii" de ori pe mai multe forumuri ro.
cand am zis de afoni m-am referit la faza ca aia nu ma credea cas pe fregventele pe care trebuie sa faca updateQuote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
faza e ca eu am cardu de la un coleg de pe forum care mia zis ca , cardu nu e folosit din 2007 si ca daca il iau il iau pe riscu meu ; dar m-ia dat datele pe care sa facut contractu ca sa pot vb cu cei de la suport daca sant probleme si asa am facut, am sunat si am zis ca vreau sa reactvez cardu
bine inteles ca ma intrebat daca am reciveru si am zis cal am dar e in tara, tipa cu care am vb sa prins ca-s de peste granita , ca a vazut nr de telefon.
eu iam zis tipei ca fac update intrun reciver cu interfaca conax, cea ce e adevarat.
nu am sunat eu primu acolo sa reactivez un card , macar eu mam dus pe bune cu datele contractului si am cerut reactivarea, nu cu prostioare de astea
idea era ca eu am facut update de caid in 15 minute la un card nefolosit din 2007
PS: tipa aia nu era un geniu in domeniu , cconsiderand modu ei de a explica ce tre sa fac.
PS2: era ceva daca spuneam ca vreau sal folosesc in sharing cum au facut unii
non comet !Quote:
Quote:
no comment
Card b00, neupdatat de peste un an jumate, desi este platit lunar.
Ce sanse sint sa-l aduc la normal (b02), tinand cont ca nu este proprietatea focus sat ???
Am sunat la focus, le-am explicat ca nu a fost folosit demult desi e platit, nu merge nici in receptorul original, ei au spus ca nu e in baza lor de date, aici au dreptate, proprietarul cardului este o alta firma care distribuie pentru retele de cabluri.
S-a schimbat cumva caid-ul ? poate sa confirme cineva ? Nu stiu de ce dar de ceva timp se deschide mai greu filmbox basic parca ceva s-a schimbat.
Nu. Este tot 0b02.Ce receptor ai?
echosmart , mai inainte mergea bine acuma de 1 sapt si ceva parca deschide mai greu si imi apare asa cateodata canal codat 2 sec si se deblocheza iara cred ca ceva este din receptor.
merge foarte bine la mine...
Si la mine merge perfect dar fara sonor pe DM 500.Ce ar putea fi?
Nici eu nu am sonor pe DM800 :)