-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Doar ca Info.
Legat de segmentation iti da din cauza librariilor. daca selectezi doar cele 5-6 librarii pentru cccam le pui in folder separat nu o sa iti mai apara.
keys te ajuta daca vrei sa il lasi sa vina emu din linie atata tot altfel e degeaba fiindca tu nu faci deschiderea in router.
-
vreau sa-mi iau si eu o bucata Topex premium.
cateva intrebari am si eu :)
1. sunt clone, nu-i asa? cat sunt de bune? stiu ca li se schimba softul, intreb din punct de vedere Hard.
2. sunt probleme cu conxiunea RDS-fibra? limiteaza banda? adica mai descarc cu 10-12 max, legat cu firul la router, sau va fi limitat?
3. wireless - sunt probleme cu raza?
4. compatibilitate cu DM CCCam? client de DynDNS integrat?
per total, nu imi inspira incredre carcasa aceea neagra, si faptul ca se zice peste tot ca au placi de baza de la wl 500... nu am nimic cu clonele, dar sper sa n-am probleme
-
Din cate stiu eu iti raspund la urmatoarele intrebari:
1. Da, sunt clone
2. Download maxim de 2-3Mb
3. Premium nu e wireles, deluxe e wireles
este foarte compatibil
-
Topexurile au placi de baza asus, nu sunt clonate. Difera doar carcasa si au in plus modulul de gprs. Pe wireless au semnal mai bun decat un linksys wrt54gl (am ambele routere si am probat). Si sunt convins ca poti face download mai mult decat 2-3 Mb. Eu nu fac download si nu m-a interesat acest aspect.
-
@zappa sunt nevoit sa te contrazic.Si linksys-ul este limitat undeva la maxim 4Mb in download.
f11
-
topex deluxe este limitat la max 2,3 mb/s download se pare ca atat poate routerul in rest un router excelent prin multiplele functionalitati pe care le da folosirea unui soft alternativ bazat pe linux
-
Scuze ca nu am specificat; linksys poate maxim 4 mb/s, desi am citit ca in cazul in care faci overclock la procesor ar putea mai mult -in jur de 5 mb/s. Ma gandeam ca si Asus ar fi capabil de aceste viteze la download. Nu cred ca downloadul e de maxim 2,3 Mb/s.
-
din pacate chiar este :lol: il poti intreba si pe cel ce le vinde ... @tvicol
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] se discuta despre aceste routere
-
Am citit un pic pe computergames si tvicol spune altceva.
-
pe forumul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] spune altceva ... eu oricum am testat pe 2 routere topex deluxe cu soft openwrt-brcm-2.4-squashfs.trx si nu am avut viteza mai mare de 2,3 mb/s download de pe torrente . daca cineva a reusit viteze mai mari sa ne lumineze si pe noi ca vom da si noi un thanks
-
Viteza.
Eu am si topex WL500GP si Asus cu carcasa originala WL500GP si am avut 9 mega / sec (max, care tinea pana am downloadat complet nu doar fluxuatii) , bineinteles cand a fost din aceiasi retea. (torrent)
In momentul de fata am 6-7 mega / sec. Am ca provider de net RDS pe Fibra. Eu zic ca totusi depinde si de provider de net viteza (90%).
-
da mai multe detalii ce soft ai pe el , in retea rds am testat si eu fiberlink2 ambele routere
-
Viteza.
Numai Oleg folosesc sau bazat pe oleg ca restul nu mi-a placut deloc !!!
de aici iau tot timpul ultimul firmware.
-
mersi frumos :drinks:, maine imi fac timp si incerc un test cu imaginea recomandata de tine
-
@stargate - pe mine nu ma intereseaza viteza maxima ci stabilitatea. Openwrt e mai lent. Incearca si oleg, dd-wrt si firmware-ul original de la asus.