pe sitelul satmag.it, se spune ca digi va migra la noua platforma pana la sfarsitul lunii aprilie.
Nu este specificata srusa lor de informatii.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
stire din 5 martie.
aloha
Printable View
pe sitelul satmag.it, se spune ca digi va migra la noua platforma pana la sfarsitul lunii aprilie.
Nu este specificata srusa lor de informatii.
stire din 5 martie.
aloha
sa-i ia naiba
deja am 2 carduri hop1 in share asta in cazul in care mai vreau sa ma enervez la meciuri ca aseara...
in rest n-am la ce sa ma uit la ei si sa n-aiba altii in grila pe bune, grila focussat mi se pare de ajuns pentru posturile romanesti
si mai si platesc cu un singur SMS :)
Baieti, pana nu vine ceva de la ei oficial restul sunt doar vorbe.
Orice DTH romanesc are grila ok cu programele autohtone. Singura diferenta e cu programele care transmit meciurile de fotbal.
Acuma ca unele au grile mai bune altele mai slabe e si de la preferintele fiecarei persoane, alti se uita la LCD si le pasa si de calitatea transmisiei.
Oricum, am deviat cam mult offtopic,
Eu zic ca o sa mai dureze pana schimba toate cartelele si pana apare anuntul oficial de la RCS&RDS. Dar sar putea sa asistam chiar si anul acesta la trecerea oficiala la N3. Daca nu anul acesta la anul 100% :)
De 1 aprilie .....................:clap:
lucrad nu ai scris in ce an :gathering:
Va fi 1 mai....veti vedea! Odata cu lansarea oficiala si a UPC Direct pe 1w.
Anul? :clap:
Unamienouasutetoamna
Oameni buni, vam scris acelasi text si inainte si il repet a nu stiu cata oara
"pana nu apare ceva oficial de la digi, restul sunt doar zvonuri nefondate"
acum mai... maiine iunie... eu am ajuns la 3 digi in dm... cate mi-or trebui ca sa nu mai conteze:P
intrebarea e: acum ca u trecut upc pe thor or pune si ceva hd?
In declaratiile din presa sefii de la UPC au spus ca nu baga HD si in Romania:agresiv:, sper sa se razgandeasca.
La mine nu mai deschide, oare sa fi trecut la noua norma N3? Se inverzeste codarea N dar nu mai deschide...
Eu sper sa fie baieti destepti si sa profite de "oferta Hd "ale DTH-lui din Romania - lipsa ei cu totala desavarsire (mai ales ca sant pe o pozitie orbitala cu cel mai mare concurent si jucator de pe piata romaneasca si central europeana )Quote:
Originally Posted by SuperSonic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:dance:
Am rezolvat, am anulat cardul care deschidea din prima(cred ca nu este activ), si am trecut la vecinu @Delta2k2...:) si acum este Ok!