Hai sa gandim la rece ce s-a intamplat in 5 ani de conducere Basescu.
Nu am fost invitati sau vizitati de nici un conducator de stat. Corect?
Relatiile diplomatice cu celelalte state s-au racit . Corect?
A aparut criza economica. Masuri anti-criza luate in aceasta perioada? Niciuna. Corect?
Cresterea economica a devenit scadere si deficit bugetar. Corect?
Mii de societati comerciale suspendate si lichidate avand ca rezultat mii de someri. Corect?
Asa-zisii corupti au fost deferiti justitiei? S-a inceput urmarirea penala impotriva vreunuia dintre ei? NU.Corect?
Scandaluri la nivel inalt. Corect?
Romania a scazut, datorita conflictelor din interior, ca rating in exterior.Corect?
Pentru a se face rost de bani pentru campanie au fost trimisi pe teren garda financiara, ITM-urile,protectia consumatorului , directiile sanitar-veterinare , politia, garda de mediu, administratiile fianciare etc ,precum haiducii, si cum in lege avertismentul ca masura de sanctionare NU EXISTA , toti aplica amenzi la plafon maxim(ca deh, ei sunt organ de control si au dreptate oricum) . Corect?
Puterea de cumparare a romanului obisnuit a scazut dramatic. Corect?
Foarte multi romani sunt in incapacitate de plata. Corect?
Cresteri importante de pret la gaze, energie, carburanti care au determinat cresteri de pret la alimente .Corect?
Pierderea controlului asupra cursului leu-euro. Corect?
Instabilitate politica, financiara, economica. Corect?
Rezulta pierderea investitorilor. Corect?
Lipsa totala de interes fata de economia tarii prin neimplicarea in ajutorarea agriculturii, industriei si turismului. Corect?
Dezinteres total fata de cei care muncesc in aceasta tara prin neintroducerea unor politici sociale. Corect?
Neimplicarea in introducerea unor masuri pentru prevenirea plecarii la munca in afara tarii.Corect?
si s-ar putea continua aceasta lista pana maine dimineata.
Va rog dati-mi voi aspecte pozitive ca eu nu am reusit sa gasesc