Re: Echolite 791 softuri-discutii!
pe echo 791 mai deschide TP$-ul ????
pe 790 daca pui pe frecventa 10873 V 27500 unde de obicei facea AU se blocheaza si asa ramane ,daca dai restart la receptor trebuie sa fi iute de mana ca sa schimbi canalul pe un canal cu alta ferecventasa nu se blocheze
PS: keyle sunt la zi pt TP$
Quote:
In softurile de la 2.95 in sus adica 2.95;2.96 si 2.97 nu se pot pune key din telecomanda pt Gigi providerele 2111 si 2011 nu le accepta softul la menu+8888+nagra2,deci din telecomanda ,dar daca pui softcam chiar daca nu iti arata providerele 2111 si 2011 de deschis tot deschide ,asa e softul facut (probabil e o intelegere intre cei care fac softul si cei de la Gigi ca sa reduca pirateria si poate de asta nu ai vazut tu si gigi dar in soft undeva sunt puse key pt Gigi,dar nu o arata.
Defapt aceste softuri sunt doar un update la 2.92 .Ultimul soft echosmart in care sunt vizibile (providerele de la gigi 2111 si 2011 ) este 2.92
Trebuie sa iti faci rost de programelul asta: 24Chedit 8.4 pt a pune cu un cablul serial (null modem) RS232 ,dar si cu un USB poti pune un softcam numai ca e mai complicata operatia ,ca trebuie sa transformi softcamul care are extensia "key" in extensia "bin" ,operatie care o poti face tot cu 24Chedit 8.4 : (sus in stanga) Upgrade Data+Other+Mk key bin + alegi softcamul cu extensia "key"( softcam.key) +open si astfel iti genereaza un [B]softcam.bin[B] care il pui pe un stick USB(chiar si un stick MP3) si il pui in receptor te duci la USB browser si alegi fisierul asta si cred ca merge.
PS: softcam gasesti pe
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sau
Multumesc pentru tot ajutorul , am reusit sa activez meniul 8888 , am resuit sa bag keyle la premier , cabo , dar mai importat e ca am reusit sa bag keyle si sa mearga DIGI TV keyle le gasiti aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , eu zic ca 791 merita banii , multumesc pentru ajutor
Quote:
pe echo 791 mai deschide TP$-ul ????
pe 790 daca pui pe frecventa 10873 V 27500 unde de obicei facea AU se blocheaza si asa ramane ,daca dai restart la receptor trebuie sa fi iute de mana ca sa schimbi canalul pe un canal cu alta ferecventasa nu se blocheze
PS: keyle sunt la zi pt TP$
Nu mai merge nici pe 791 !!!
Am impresia ca baietii cu soft-ul ne-au abandonat : nu mai face AU la nimic !
Si cum acusi apare nagra3, echo ramine bun de aruncat la gunoi !
Deci , se pare ca trebuie sa stringem bani pt dream ! Receptoarele astea depind prea mult de baietii cu soft-ul !
acum merge nu mai sunt probleme
Deocamdata s-a rezolvat cu TPS ! (pe 791)
Am pus de aici :
Si a mers cam in 10 secunde - pe France 5 care se bloca total inainte !
Multumiri si sper sa dureze!
Quote:
Deocamdata s-a rezolvat cu TPS ! (pe 791)
Am pus key de aici :
Si a mers cam in 10 secunde - pe France 5 care se bloca total inainte !
Multumiri si sper sa dureze!
key identice erau si la mine cand s-a produs blocarea si nu erau luate de acolo si se bloca de te apuca o veselie sa tot restartezi receptorul
A fost azi o problema la Update ,acum nu mai sunt probleme,nu la key e problema ,undeva in soft e ceva
Quote:
Nu mai merge nici pe 791 !!!
Am impresia ca baietii cu soft-ul ne-au abandonat : nu mai face AU la nimic !
Si cum acusi apare nagra3, echo ramine bun de aruncat la gunoi !
Deci , se pare ca trebuie sa stringem bani pt dream ! Receptoarele astea depind prea mult de baietii cu soft-ul !
pai si dreamul depinde de baieti cu softul , acolo mai depinzi si de liniute :dance:
Stai linistit ca o sa apara o noua versiune se soft!
Quote:
Exista softcam care sa faca AU D+? Daca da ,daca e testat si de unde este luat?Exista softacam pe croteam in care se specifica D+ ,ok. Dar nu stiu daca face Au . Am incercat sa il pun cu un stick dupa ce am transformat fisierul in bin,dar nu ma lasa receiverul (bad file upgrade). Stie cineva ceva?
Salut,
am aceiasi problema cand vreau sa pun cu un stick,dupa ce am transformat fisierul in bin,dar nu ma lasa receiverul (bad file upgrade). Stie cineva de ce?
Va multumesc.
multam pt. ajutor :thx:horatyu
Quote:
Salut,
am aceiasi problema cand vreau sa pun cu un stick,dupa ce am transformat fisierul in bin,dar nu ma lasa receiverul (bad file upgrade). Stie cineva de ce?
Va multumesc.
dupa ce-l faci in bin
tre sa apara asa rom_key_data.bin .
naiba sa mai stie... ca l-am facut rom_key_data insa imi da not enough memory... cum sa mai fac loc acolo la un kb? ori nu mai stiu eu ce sa fac...
Quote:
naiba sa mai stie... ca l-am facut rom_key_data insa imi da not enough memory... cum sa mai fac loc acolo la un kb? ori nu mai stiu eu ce sa fac...
incearca sa dai un restart si il lasi putin oprit fara curent si apoi incerci ,poate merge
incearca sa pui cu 24 Chedit 8.1 nu cu 8.4
poate merge
sa faci un rom key cu 8.1
La mine a cazut jiji,si incerc sa pun un softcam cu stickul.Am convertit softacamul in rom_soft_cam bin,dar nu reuseste sa il incarce,imi apare bad file update(nu imi apre sub forma rom_key _data _bin). Mentionez ca nu am posibilitatea de a incarca decat cu stickul;Stie cineva vre-un softcam sub forma rom_key_data bin? Sau poate cineva sa ma ajute sa rezolv problema?
Quote:
La mine a cazut jiji,si incerc sa pun un softcam cu stickul.Am convertit softacamul in rom_soft_cam bin,dar nu reuseste sa il incarce,imi apare bad file update(nu imi apre sub forma rom_key _data _bin). Mentionez ca nu am posibilitatea de a incarca decat cu stickul;Stie cineva vre-un softcam sub forma rom_key_data bin? Sau poate cineva sa ma ajute sa rezolv problema?
care e mailul tau?
iti trimit eu un softcam --->rom_key_data.bin actual
Emailul meu :joliyy@yahoo.com
Quote:
incearca sa dai un restart si il lasi putin oprit fara curent si apoi incerci ,poate merge
incearca sa pui cu 24 Chedit 8.1 nu cu 8.4
poate merge
sa faci un rom key cu 8.1
a mers cu 8.4 dar intr-adevar numai dupa un power cut si file cu name rom_key fara _data la urma...
Multumiri lui horatyu,am rezolvat!
Am incercat exact cum zici tu dar tot nu vrea sa mearga. Mentionez ca am v 2.97 pecare am instalat-o tot cu un stik,apoi dupa o vreme am facut update key si a mers.Acum nici daca vreau sa rescriu softul nu mai vrea si imi da mesajul ''no enaug free memory'' - (nu am mai mult de 2 sateliti memorati)
Quote:
Am incercat exact cum zici tu dar tot nu vrea sa mearga. Mentionez ca am v 2.97 pecare am instalat-o tot cu un stik,apoi dupa o vreme am facut update key si a mers.Acum nici daca vreau sa rescriu softul nu mai vrea si imi da mesajul ''no enaug free memory'' - (nu am mai mult de 2 sateliti memorati)
Am patit la fel!
Fa "Factory set", reincarca 2.97, chei ,canale si merge perfect! Probat!