Softuri noi de la truman si yumatu pt toata gama daca poate cineva sa le verifice,ceva noutati sunt?momentan eu nu pot verifica
Printable View
Softuri noi de la truman si yumatu pt toata gama daca poate cineva sa le verifice,ceva noutati sunt?momentan eu nu pot verifica
AU la Pr*mier, P*lsat, D*gitvQuote:
Originally Posted by blonndu76 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ms azi am vazut si eu,nu-i mare lucruQuote:
Originally Posted by Fisher [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salut, la un Opticum 7000A cum revin la o versiune anterioara ? Upgrade Tool zice ca am ales o versiune veche de soft si sa aleg unul mai nou . Multumesc .
Exista o versiune de soft care sa faca AU si la SRG? pt un 4050C. multumesc
LE cand il resoftez trebuie sa fie conectat si la antena sau ajunge sa stea in priza si legat doar la calcultor?
Am incercat azi mai multe softuri dar cu nici unul nu merge nimic :( (pot incerca doar po!sat,srg si gigi). Am incercat sa introduc cheile manual dar degeaba. Am cautat dar nu gasesc ce ar tr sa scriu la CAID si la TYPE. Am selectat aceleasi tipuri care erau puse si la cheile deja gasit in soft. Acum am instalat pe el V1.2.46 de la truman support. Ma poate ajuta cineva si pe mine sa imi spuna unde gresesc. Multumesc mult
Salut! Sunt nou pe forumul vostru si as avea rugamintea de a ma ajuta in gasirea unor informatii legate de receiverul meu, Opticum 4050. Eu sunt incepator in cele ce priveste configurarea receiverelor si ma intereseaza cum pot instala un soft pe acest tip de aparat. Va sunt recunoscator daca postati un tutorial sau un link unde sa ma pot edifica. A! Mai am o problema: atunci cand vizionez anumite canale subtitrarea dispare foarte repede. Cum pot face ca sa maresc timpul in care sa se schimbe aceasta? Va multumesc mult.
Pe truman support gasesti la sectiunea ALI 3329 C (in cazul in care receiverul tau este un 4050 C) si soft si un utilitar cu care poti urca softul pe receiver. Tot ce iti mai trebuie este un cablu RS232.Quote:
Originally Posted by y1900s [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A aparut 1.2.48 pe truman. Stie cineva daca s-a rezolvat problema cu subtitrarea la 3329C?
Pai fara sa testam cum vrei sa stim .... ! Testeaza prietene .... ! Sau asteapta pe ceilalti sa testeze ... ! Vom afla fireste ... !
Subtitrarea e la fel :( apare si dispare f repede :(
Multumesc phantomro. Ce pot insa sa fac la subtitrarea asta? Ce alt soft mai pot instala ca sa o vada mai bine? Va rog daca a reusit cineva sa o faca sa nu mai dispara asa repede sa-mi spuna si mie. Sunt recunoscator::drinks:. Ms mult.
din pacate la serviciu nu am primit inca alta tura de opticum 3329C adica 4050C receptor. Dar eu nu am observat problema cu varantele precedente cu "f".
Pt subtitrare incearca softul startrack_3329C_EMU_1.2.42_SKY. Pe un 4050C merge perfect subtitrarea.
LE: subtitrarea merge bine si cu yumatu_3329C_EMU_1.2.47_SKY (probat pe acelasi 4050C)
Softuri noi pe site la Truman .... si pentru ale lor si pentru ale noastre !
Pentru toate clasele de receptoare . In afara de ce stiam ... AU pentru pachetul ART .... !
am tot incercat la opticum 4000A cu un loader luat de pe frocus dar nu merge cand vreau sa bag key ... si nici nu pot intra in soft cu 9339
ce imi sugerati?
intra pe truman-support si te duci la 3329C si acolo gasesti si loaderul si softul.Quote:
Originally Posted by Cena133 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
acesta este linkul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] cred ca ??Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am incercat cu doua din softurile acelea( globo_EMU_1.2.48_AMSTAT,globo_3329C_FTA_1.2.48_AMSTAT) ca loader folosec ali_upgrade 071127 si imi spune ca nu este compatibil cu STB (softul)
am pus softul "globo_3329B_CI_32BIT_SDRAM_AMSTAR_EMU_1.0.45"Quote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pe un opticum 7000A!
Vad ca receptorul nu mai da nici un semn de viata dupa ce i-am pus acest soft?
este nevoie de jtag?
Da este nevoie de JTAG findca ai pus un soft necorespunzator.Quote:
Originally Posted by Cena133 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]