Si totusi poate ar fi una,dar nu stiu cati vor sa vada acele programe:cardul TVR.Ideea de sharing este tocmai a "imparti" un abo oficial cu cineva in schimbul unor altor abonamente oficiale.
Printable View
Si totusi poate ar fi una,dar nu stiu cati vor sa vada acele programe:cardul TVR.Ideea de sharing este tocmai a "imparti" un abo oficial cu cineva in schimbul unor altor abonamente oficiale.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cum e cu asta? 100% compatibil cu dreamul? adica se foloseste 100% ca si dreamul, aceleasi softuri, setari, tot?
Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La banii astia mai pui un pic si cumperi dreambox,150E pentru o clona e mult! mai bine iti iei un OPTIBOX care e identic cu dreambox 500 si costa sub 120E
in spania aceea este cea mai ieftina clona de d500...dar nu este...s-au terminat.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ma uitam ca e o chestie ca daca il iau din romania, taxe, drum, timp, complicatii... aroape tot pe acolo ajung.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dar recul asta se foloseste exact ca optibox? nici o diferenta?
hardware identic cu dream 500..da,functioneaza tot suportul lui dream.Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
gata, am dat comanda ptr optibox la elstar. m-au intrebat aia ce imagine sa-mi puna, le-am zis sa o lase pe aia din fabrica, ca sa nu trebuiasca sa puna coletul luni.
abia astept sa vina
Quote:
Acum va trebui sa inveti cei aici;
iar aici vei invata cum sa pui o noua imagine;
iar aici ai totul despre setarile principale;
acum citeste tot si memoreaza fff bine ce ai de facut.
BAFTA!!
multumesc, ma apuc de citit. am un pic de timp pana duminica viitoare cand ajunge aparatul la mine.Quote:
cumpara si un cablu null-modem ( serial ) .
Corect! si un cablu Cross-over gasesti la Flanco 25 ron!:)Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salutare.
Azi dimineata mi'a venit si mie Optiboxu'
Dar ... asa cum se intampla de fiecare data , esti putin prins nepregatit, ca si mine de altfel. Optiboxu' are adresa mac proprie. Problema este ca nu'l pot baga pe net [cel putin acum] pt ca la mine internetul se face prin verificarea adresei mac ... in cazul meu , cea a computerului deja.
Are cineva vreo , idee , cum pot sa incep [nici macar nu i'am dat drumul inca] , vreun cablu , ceva ?
Quote:
Originally Posted by dreamquest [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Uite aici;
poti sa iei un router care are si functia de "clone mac adress";si cloneaza macul din placa de retea a calculatorului;si merge sigur asa am euQuote:
Originally Posted by dreamquest [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cablu cross-over ( de retea pt legare directa PC-PC ) .Quote:
Internet prin PC unde instalezi / configurezi InternetConnexionSharing ( ICS )
Intreba providerul de internet daca poti folosii ICS sau Router
Am revenit. Dupa o zi in care am incercat una, alta cu Optiboxu' am reusit sa pun prima imagine pe el , cu ajutorul lui Spaniolul [multumesc mult] .
Am ajuns intr'un punct mort , nu pot sa pun net pe receiver , am incercat si direct cu cablu de net in receiver , dar alta problema , adresa mac de la optibox nu se potriveste [normal] cu cea a computerului , si cum la mine netu' incepe sa "curga" prin recunoasterea mac'ului , no net la receiver.
Daca are cineva o idee cum sa fac sa transfer de fisiere , astept sugestii.
Am incercat si cu cablu cross over , avand o a 2 a placa de retea in comp , am tras cablu' cross de la ea la receiver , tot nimic. Nici nu prea ma pricep bine , asta e adevarul , dar nici nu vreau sa raman in punctul asta "mort"
Spaniolul , azi cand am incercat sa fac download si spunea "can't resolve hostname" , am incercat si de pe comp sa intru pe adresa aia , si spune page cannot be desplayed . Ai idee de ce ?
Poi .... intii tre' sa comunici cumva cu boxul .
Uneori au fost cazuri cind cross-over ul nu a mers , rezolvarea fiind conectarea prin swirch .
Iti atrag pentru ultima data atentia sa verifici daca providerul tau de net acceptat ICS sau folosirea routerelor .
Daca este in regula cu router , cumpara unul care are si switch si poti pune si PC si Boxul la internet .
Descarca si citeste [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
smv167 , merci pt manual , o sa'l resfoiesc.
In ceea ce priveste faza cu routeru' , e ok , stiu cateva persoane care folosesc si avem acelasi provider. In fond , este ip'u meu si daca as avea 2 comp in casa , de ce sa nu'l leg si pe al 2 lea, doar este banda mea , si pe a mea o impart , so nu cred ca ar fi problema. Inseamna ca urmeaza sa imi iau router , deja m'am uitat la cateva ... cum nu ma pricep foarte bine , o sa intreb tot aici daca ar fi ok asta Asus RX3041, aproape 100 lei.
Pana la router , nu prea am ce face , nu ?
Poi ia un router care merge sigur cu providerul tau .
Daca vrei iti trimit o salvare cu emulator si key ( Mgcamd 1.27 - face AU pe Premiere / TPS )