@jim Amiko face reencoding la inregistrari.Cheia pe care-o foloseste receptorul e cu totul altceva si
nu are legatura cu encodingul providerului respectiv.E scrisa in soft.Citeste pm de la mine.
Printable View
@jim Amiko face reencoding la inregistrari.Cheia pe care-o foloseste receptorul e cu totul altceva si
nu are legatura cu encodingul providerului respectiv.E scrisa in soft.Citeste pm de la mine.
Nu cred ca te-ai exprimat corect. In conditiile in care stream-ul este digital, copia este facuta bit cu bit (in niciun caz nu se face reencodare).
Este posibil ca receptorul sa cripteze bitii la scrierea pe HDD pentru a nu putea fi redati decat pe dispozitivul respectiv, dar practic la redare cu amiko se va obtine stream-ul original (folosind fie fisierele aditionale, fie un algoritm intern).
O sa mai studiez problema cu fisierele dvr si info3.
Ba se face alta encodare. Am mai mute televizoate LG si Vestel. Daca inregistrez un stream necodat cu un vestel si il redau cu altul (tot vestel) nu il vede!!!!
Deci nu are treaba encodarea inregistrarii cu cea a providerului.
E2, Neutrino, TitanNIT, si cred Spark nu fac asa.
La cit costa un Amiko nu poate fi perfect, la receptoarele mai scumpe eu nu stiu sa se intimple destea!
Cum spuneam priveste fotografia.Aci' e secretu'.000.dvr si info3.dvr nu contin nicio cheie.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu te contrazic, dar mi se pare dubios ca un aparat cu procesorul pe care il are amiko poate sa faca recodare din full hd fara drop-frame-uri ceea ce nu poate face in timp real nici macar un quad core. O sa te testez o inregistrare .ts a unui film pe tunerul dvb-c de pe calculator si sa compar ca marime cu inregistrarea de pe amiko sa vedem cat de mare e diferenta.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai nu face recompresie de stream, schimba doar ceva successiuni in scrierea lor!
Toate receptoarele de satelit au descrambler hardware.
Asteptarea a luat sfarsit. E nou nout softul. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Testata versiunea 1.2.19.
Aceeasi problema cu mediaplayerul. Dispozitivul se restarteaza dupa derulare mkv full HD.
Scroll subtitrare inca prezent la redare mkv cu titrare.
Raportul 4:3, 16:9 se face din nou din butonul albastru de jos si nu din meniu.
Firmware-ul vine deja luminat pe R*S.
Scanarea posturilor se face din nou foarte rapid (mai putin de 2 minute).
As spune ca e o versiune mai veche de 1.1.76 cu imbunatatiri facuta de echipa originala de programatori.
Inregistrarile de pe posturile cu codate ies tot criptate. Nu se pot vedea decat pe amiko (nu merg redate pe calculator).
A incercat cineva sa vada inregistrarea pe alt model de receptor? Eu am inregistrat de pe antena3(eutelsat w2 16°e) si am bagat sticul in echosmart, imaginea era neagra dar aveam sunetul de la radio zu! Mentionez ca imi merg antenele cu cartela freesat.
daca fisierul rezultat este .ts si avand in vedere ca antena3 nu este codat, poti sa incerci sa folosesti mmg (din pachetul mkvtoolnix) prin care demuxezi fisierul ts si il muxezi in fisier mkv (care e containter). Ar trebui ca fisierul mkv sa poti sa il vezi pe orice receiver si pe PC.
Nu merge nici macar pe receptoarele cu cpu ALI.Yumatu nu reda inregistrarile lui Amiko.
Antenele toate sunt codate conax-viacces, merge cu cartela freesat pentru ca este simulcript cu freesat! Apropo am inregistrat si cu echosmartul, se vede pe calculator inregistrarea corect dar in amiko nu merge,tind sa cred ca fiecare receptor are codecurile lui ce numai el le stie!Quote:
Originally Posted by Jimtronix [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am vazut ca unii utilizatori Amiko vor sa stie tipul
procesoarelor pe care le utilizeaza gama Amiko SHD
Iata o scurta lista ce poate fi completata si de altii:
8360 - ALI 3606G
8140 - ALI M3612
8200 - ALI 3606B
8840 - ALI 3606C
Micro HD - ALI M3612
Mini Combo- ALI M3612
Spiel - SunPlus 1512
Si totusi...aduce ceva nou aceasta versiune? Aveti idee de ce nu se mai incarca situl [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] De obicei aici mai gaseam noutatile pe care le aduce fiecare versiune noua...Quote:
Originally Posted by konstantin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]