De ce sa presupunem cand putem citi la shop.Quote:
Sa presupunem acum ca am de vanzare acele aparate!
Dar pot presupune eu altceva.Sa zicem ca iau de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] niste receptoare.Ce zici,20 sunt suficiente?Costul pe bucata e 260 ron dar eu la shop pe sateliti.info le dau la pret dublu,cam 520 ron.
De la 20 de bucati fac 260x20=5200 ron,adica sa tot fie 1500 dolari bagati in buzunar.Cine imi da mie banii astia?Simplu,cei care vor aceste receptoare cu linie si citez:
Acum,pentru ca serverul meu sa duca atitia clienti (da ce crezi ca astia sunt singurii? ;) ) imi caut fraieri si fac o propaganda cat de bun e schimbul de cache,ce bine merge si uite asa adun si eu sa schimb cu macar cu 8-10 indivizi care au cazut pe spate cand le-am spus ca "oscam e pentru profesionisti iar ccccam pentru fraieri",deci clar ca au ajuns si ei profesionisti,eu i-am ajutat sa ajunga.Nu are importanta ca prin serverele lor zboara cereri aiurea,important e ca aceste cereri ma alimenteaza pe mine.Quote:
Le dau la baieti cu tot cu linie pe 1 luna pe un an
In plus oricine isi perminte sa semnaleze o problema ,altfel reala si foarte grava,din oscam il voi toca cu prostii si in primul rand voi afirma ca:
-nu stie sa isi seteze serverul oscam
-nu a citit pe wiki
-nu are dreptate veci,chiar daca niciodata nu postez configurari clare sau exemple
....
Ce zici,ar merge afacerea?
Dar am discutat despre o situatie ipotetica.Sau nu?Nu cred ca se face asa ceva pe forumul asta,nu are cum.Totusi ca moderator incep sa imi cam pierd rabdarea cand sunt luat de fraier si mai ales cand se incalca regulamentul.Aici ma citez pe mine:
Unii am citit si regula asta:Quote:
....fiecare face ce vrea la el acasa,cu cardurile lui,cu nevasta-sa,etc.Nu e treaba noastra cat timp pe forum se respecta regulile.
1. Nu va faceti magazin personal din forum! Riscati ban!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Un anumit post de la shop nu a disparut (inca) doar pentru ca nu am vrut sa iti dau motive sa sari in sus ca ti l-am sters eu.
Incearca sa eviti asemenea situatii pe viitor,am inceput sa ma cam satur de spam.