Re: "Nu te supara frate!"
Quote:
Spany, contul nu il va sterge nimeni, poate banat sau nu il mai accesa! :cool2:
Inca odata, userul @Spaniolul nu va fi sters de pe RSP, cum nu va fi sters niciun alt user! (au mai cerut si altii)
Regulamentul RSP nu poate fi pus in discutie!
Conform regulamentului;
RSP forum isi rezerva dreptul de a utiliza orice articol aparut pe acest forum. Prin postarea facuta sunteti de acord cu acest lucru si va cedati drepturile catre RSP forum
Perfect!! va cedez VOUA munca mea de 2 ani dar.....Nik-ul Spaniolul va trebui sa dispara definitiv din acest forum!! nu ma intereseaza ce faceti cu topicurile scrise de mine,le dati la altii faceti copy/paste si vi le insusiti e problema VOASTRA!! VA APARTIN!!
SINGURUL LUCRU CARE NU VA APARTINE ESTE; NICK-ul meu SPANIOLUL!! el va trebui sa dispara din orce topic/thread si din forum!!
ESTE AL MEU NU AL VOSTRU!!
POSTARILE VOASTRE!!
NICK-ul MEU!!
Un schimb reciproc avantajos!
sa fim realisti eu acum am citit si ceea ce scrie spany , si are o oare care dreptate! dar...
povestea e undeva la mijloc..adica nu o vom afa dece band userului respecti....ca e bun..ca stie...nu stiu..ma rog chestiuni care le apeciem noi care avem nevoie de sgaturi,ajutor ....etc..dar in schimb spani ai si scapari care tiau afectat imaginea publica dp forumuri...asta e mai greseste omu dar can tu incepi sa povestesti lucruri din trecut (gen ce face userul) care chiar nu isi au rostul in mometul in care feai facut din suflet si ti-au dat satisfactia ca ai ajutat . Apropo de cele spuse si de Zmeurica el e concis si ff optimist ..adica eu petrec 12 ore in fata la pc ptr a ma documeta a invata ..apoi incep sa ajut si eu (nu vreu sa spun ca nu ai ajutat Spany.dar ai facuto probabil intrun fel aparte, si aici ai gresit) .....ok nu mai continui...
In rest un lucru sa intelegem acest forum este ptr dezbateri despre sateliti...si tot cei apartine haideti sa fim mai uniti si sa punem umarul la sustinerea acestui forum suntem oameni care ne cunoastem doar din mesaje...ar trebui sa fim uniti si nu sa incepem sa scriem ceea ce simtim in acel momet toti suntem nervosi dar in momete de acest gen puneti forumul inaite care consta in mii de useri si nu numai un user.
Eu mi-am pierdut zile nopti,saptamani/luni 24/24-7/7 si nu am cerut nimic in schimb decat faza cu moderarea sa nu mai fiu,am ajutat si ajut in continuare chiar daca nu public o fac pe mess si PM e mai simplu si nu mai apar comentarii hazardate,cat despre NIKUL meu..este al MEU,postarile sunt ale forumului nu ma intereseaza daca se sterg o data cu nikul meu ori trec sub alt/alte nikuri,important este ca SPANIOLUL sa apara ca si INEXISTENT pe acest forum,nu a calcat,nu a fost prezent...nimic,e simplu,adminii vor postarile fiecarui membru OK!! dar fiecare MEMBRU isi vrea Nick-ul inapi,ce vor face adminii atunci? vor imparti 60 de mii de topicuri la 9 insi? trebuie sa faca in vre-un fel si sa gaseasca o solutie echitabila pentru ambele parti!!!
Ne-au fortat prin regulament sa le cedem drepturile PERFECT!!
ACUM e randul nostru sai fortam a ne da nick-name-urile inapoi!!ASA E LOGIC!!
PS!! cand obti ceva nu te mai uiti cum ai obtinut!![ desi e bine sa o faci cu 4 ochi] asa au facut si aici acum; nu sau gandit si la varianta ca le cedam topicurile dar NU LE CEDAM NICK-urile!! acum sa vedem unde este FAIR-PLAY-ul!! daca nici asa nu vor sa cada de acord un lucru este clar;
Se folosesc de nick-urile noastre pentru atragerea altor useri!!!
Eliberati-mi nik-ul de pe acest forum si dati dovada ca ma insel in cele ce am afirmat mai sus!
Quote:
Legat de Spaniolul .....A renuntat de buna voie la functia de moderator.....
Quote:
Da am renuntat a fi moderator din cauza unor presiuni!
@Spaniolul=@Instalatorul
a fost fortat de buna voie ?? :D
Cred ca topicul a cam luat-o pe aratura.
Aici titlul este "Nu te supara frate" cu semnul exclamari.
Asa ca stimate "instalator" sau cum vrei tu, (pentru mine esti un pasionat de antene) iti repet: "nu te supara frate" ca mai zice si omul, una ... alta.:!:
Quote:
@Spaniolul=@Instalatorul
a fost fortat de buna voie ?? :D
Nu a fost fortat de noi, altii l-au fortat si acum e fericit... :(
PS. Pentru ca a fost atat de vehement in cererea lui, nu am putut sa il obligam sa se razgandeasca (l-am rugat de mai multe ori) si am ales un username care il "defineste" pe forumuri: Instalatorul!
Quote:
Am spus clar; de la 01 Ianuarie 2009 incepe implementarea/trecerea la Na3 la digi,asta nu inseamna ca va fi acum IMEDIAT,deja demersurile au inceput in sensul schimbarii cardurilor,mai multe veti afla la timpul potrivit si in THREADUL potrivit!
Trecerea la nagra 3 a inceput de mult,eu personal am carduri din mai anul trecut.De la 1 ianuarie nu s-a schimbat nimic,e acelasi lucru,schimba cardurile si ei la cine pot.
Am spus clar ca la noi inca nu e un razboi al instalatorilor,dar in schimb "va dati in cap" cu receptoare.
Nu se mandreste nimeni cu "bisnitari",dar nici ca sa ceri tu ban pentru unul sau altul care aici pe forum nu a incalcat nici o regula nu mi se pare normal.
Copy/paste nu e bun dar e OK sa copiezi inca o data,inutil,postul precedent!?
In rest nu inteleg de ce ai impresia ca tot acel post se refera doar la tine.Este doar o sinteza a ceea ce am vazut eu cu ochii mei ca se intampla pe forum,dupa cum vezi nu iti este adresat tie in totalitate.A fost postat intr-un moment in care se intamplau mai multe pe forum,nu erai doar tu vizat de el.Atfel atac la persoana nu vad de ce se poate numi o sinteza a ceea ce ai postat chiar tu aici pe forum.Bafta in continuare si sa ai succes la emisiunea la care ai tinut neaparat sa ajungi.
Treaba cu banii din hobby nu iti era adresata,dar daca te simti cu musca pe caciula eu nu zic nimic.
PS: Pe alte forumuri esti facut in ultimul hal de catre moderatori si tu le multumesti in genunchi,apoi vii aici sa ceri ban pentru unul sau altul,sa faci poll-uri legat de regulament si sa iei peste picior moderatorii ca sa ai motiv sa strigi ca esti persecutat si atacat.Probabil acum ai impresia ca ai mai facut un pas spre functia de moderator la altii.Doar ai impresia.:)