S-au implinit 2(doua) luni de zile de cand......
oare au pierdut key-le????:dance::band:
PS: nu ca mi-as dori asceva...( sa le schimbe) dar parca e prea LINISTE??!!
Printable View
S-au implinit 2(doua) luni de zile de cand......
oare au pierdut key-le????:dance::band:
PS: nu ca mi-as dori asceva...( sa le schimbe) dar parca e prea LINISTE??!!
Dar iti surade ideea de o schimbare de key?:D
NU ...vai, gandeste-te ca eu am doar ss2.....:D si nu-mi doresc asta ...dar parca nu e stilul lor...din partea mea sa le pastreze pe astea pana-n 2012 cand MAYASI au propavaduit sfarsitul lumii...., sau daca nu e atunci ...pana o fi acel sfarsit...:):D
Cred ca ishi recupereaza timpul din perioada campionatului de Fotbal, cand le schimbau zilnic
Zilnic de doua ori!!!Quote:
Originally Posted by vladcarama [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Yky,mai incet sa nu te auda cineva,nu de alta dar acusi isi aduc aminte si incep iar cu schimbatul cheilor :DQuote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Se lucreaza se lucreaza,poate nu la prima schimbare dar la a 2a va fi black screen pentru muuuult timp....sorry!Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Atunci "Happy Sharing All"!!! :lol:Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu cred ca o sa fie negru pana nu trec in noul sistem.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai la asta se lucreaza acum din greu...Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sa speam ca lucreaza romani la el :p , ptr la cat dureaza o lucrare de orice fel la noi este posibil sa prindem apocalipsa cum zicea YKY :))
:gathering::cheers:Quote:
Originally Posted by PaulM [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oricum, sau porit de mult cu schimbul de cartele asa ca nu cred ca o sa mai ajunga sa schimba toate cartelele in 6 tari pana la sfarsitul anului acesta, o sa se mai prelungeasca termenul.
Totusi imi pare ca se vad luminitile din capatul tunelului [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Momentan sa lasat intunericul....Quote:
Originally Posted by Sandutsu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]