Pentru legatura directa prin retea ai nevoie de crosover, pentru legatura prin router trebuie straight si mai ai nevoie de nullmodem. Cablurile nu vin cu boxul. La orice magazin de calculatoare le gasesti sau ti le fac pe loc.
Printable View
Pentru legatura directa prin retea ai nevoie de crosover, pentru legatura prin router trebuie straight si mai ai nevoie de nullmodem. Cablurile nu vin cu boxul. La orice magazin de calculatoare le gasesti sau ti le fac pe loc.
salut la toti!
cum spunea cineva catre Spaniol...ai Mercedes si mergi in viteza I-a (daca nu-l pui in sharing)...am Mercedes(optibox)... si-l rog pe Mos Craciun sa-mi aduca mie o linie de sharing...
Multumesc Mos Craciun!
mercedes = dreambox...optibox e varianta chineza a ..mercedesului.:)Quote:
Originally Posted by dragos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai se dreamboxul unde-i facut?Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
tot china......;)
nu am vrut sa jignesc pe nimeni...a fost doar o replica preluata de pe forum(am uitat sa pun ")...ramane valabila rugamintea mea cu linia de sharing.
multumesc!
Intra pe chat si discuta cu baietii! Te rezolva ei!
bata-te norocu sa te bata kingblana , sa nu te mai recunosc cu noul nick :lol: :wellcome:Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca nu ar avea aceleasi probleme legate de implementarea partii de retea atit originalul cit si clona poate ca discutia ar avea rost .
asta-i pentru mine?
Nu fi rau cu copilul,:lol: ,a exprimat si el o dorintaQuote:
ce? am uitat de craciun deja?oricine poate visa la Mos Craciun!!!!
Sau vrei sa fii tu cel ce a furat craciunul,un fel de GRINCH al netului...:horse:
Glumeam bineinteles.....
:comp:
imi plac lucrurile precise.....insa nu am nimic impotriva clonelor:) .asa ca ......Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu sunt rau...vreau dar sa nu isi faca idei gresite.....mai sunt unii care au logan si spun ca au renault,si e gresit...in rest numai de bine!!!Quote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru cei ce sunt la inceput si nu stiu; asa trebuie sa arate o conexiune corecta intre pc si receiver cu DCC;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cateva imagini reprezentative pentru OPTIBOX;
O fi OPTIBOX clona dar merge BETON!!!
Azi am dat restart la optibox si surpriza... gbox intra fff greu sau nu intra deloc. Care sa fie cauza? Am cateva atacuri in Attac Center , doar de la 2 ip-uri.