Pai mar interesa Yumatu MX plus, Opticum 4xxxC. Din gama clonele globo.Quote:
Originally Posted by ADAMGAVRIL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Pai mar interesa Yumatu MX plus, Opticum 4xxxC. Din gama clonele globo.Quote:
Originally Posted by ADAMGAVRIL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
salut! am si eu o intrebare....exista cumva sau a aparut softul 1.2.47? pt opticum 71000c??? multumesc anticipat!:wellcome:Quote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ce procesor ai sti sau ali?
AJUTOR -am bagat cheile actuale si nu mai vrea, arata canal codat.Acest lucru se intimpla si pe 4100c si pe 7100cx.AM bagat din nou alt soft si chei dar nimic.CEse poate face? Multam fain
baga chei functionale
cel mai bine e sa le pui manual!
Multumesc,am rezolvat problema de dimineata,cred ca eu le-am inebunit pentru ca dupa o pauza de cateva ore si-au revenit.Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cei care aveti sau ati lucrat cu globo 6010cr verificati aici daca n-am spus vreo prostie [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La globo 6010cr nu iti trebuie neaparat 9339,efectiv intri in meniu la jocuri si ai acolo code edit.Cu linkul ce l-ai dat pe acel forum iei softul original al receiverului iar acela nu are patch pe el,deci nu poti edita key.Uite un link de soft pt globo 6010 cr(ultimul aparut)unde poti edita keyQuote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Va rog ajutati si pe mine, cum se baga key-le la un Opticum 7000 CX pt j***
Multumesc anticipat.
Update de soft pentru clasele CXE,TSCXE si CR,TSCR,CX,TSCX ... din data de 20 !
O adresa noua, gestionata de aceiasi tigri de la truman
:tv::tv:
salutari.sant nou si incepator.am un 4000A si as vrea o informatie despre softul 3.99.nu stiu daca mai are subtitrare dvb si mie cam frica sa-l pun ca sa nu stric receptorul.pana acum am fost ajutat dar ...merci.
nu cunosc receptorul dar daca vb ce cel la care ma gandesc eu nu cred ca ar avea probleme daca are procesor alii 3329b chiar daca nu pui un soft compatibil acesta nu se duce doar in cazul in care tot odata cu softul bifezi sa scrie si bootloaderul in acest caz apare o eroare de com dar daca nu scri bootloaderul poti sa pui linistit!
bafta!
salut.dupa ce m-am documentat serios,mi-am facut curaj si am pus 1.3.99 pe
4000a.a facut au dar nu mai merge,subtitrarea nu merge prea bine si daca tot am prins smecheria am pus si 97 si 96 dar cred ca mai bine ii dau pace ca dispare lista de canale si numai probleme.
Salut
Am si eu o problema cu un opticum 4100C
Ii modific o key-e din Nagra2 si dupa ce ies din meniu si intru iar
cheia e tot cea veche
Ce se intampla?
ca m-a disperat
Se intampla ca el face AU.Quote:
Originally Posted by hallowman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Doar ca algoritmul nu e bun si pune cheia gresita.
Pune un soft mai vechi care nu face AU si ii bagi manual cheia
Daca imi poti spune si cum sa fac acest lucru
ca nu stiu nimic despre receptoare de satelit
:(
aceiasi problema la opticum 4050c pun key si dupa 5-10 minute tre sa le intro. din nou iar in timp ce le introduc se refac singure ,nu tre sa le pun pe toate deci care ar fi ultimul soft care nu face AU sau de ce nu,ultimul dar sa faca AU (softul meu este 1.2.41 emu)
vad la truman suport vers. 1.2.45 si 1.2.46 nici acestea nu fac AU ???