T*S a picat......dar vad ca au aparut softuri noi pe crosat si funfiles cu emu 5.8.173.
Si mai nou cu 5.8.174. Ce rapid s-au miscat.
Printable View
T*S a picat......dar vad ca au aparut softuri noi pe crosat si funfiles cu emu 5.8.173.
Si mai nou cu 5.8.174. Ce rapid s-au miscat.
Am incercat nu merg pe tpsQuote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu n-am instalat nimic. Ieri n-a mers tps azi vad ca merge. Fara sa instalez nimic. Se pare ca se repeta povestea cu vechile softuri (5.8.168) cand exista perioade de pauza. Momentan nu-l schimb pana nu apare ceva mai nou ptr tps care sa aiba si dcw.
se pare ca incep problemele la acest soft,nu mai deschide TPS decat 2-3 min dupa care bezna,se mai intampla asa ceva si la voi? sau am eu o problema cu aceasta versiune de soft care a mers impecabil pana acum pe TPS?
Pentru cei ce cauta key KK pentru kaon le puteti lua de aici;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
85% sunt ok!!
Pe UPLOAD la sectiunea kaon aveti toate softurile care merg pe TPS
Soft cu emu nou (5.8.176) pe crosat. Probabil rezolva pauza de o zi de pe tps.
Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
l-ai incercat?
Nu ptr ca nu vreau sa renunt la cel pe care il am acum (e turcesc...deschide tps, dar la 2-3 zile face o zi pauza, se misca f. repede si are dcw in el). Softul de stream nu are dcw inclus.
Sunt si softuri de stream cu dcw,am gasit mai demult dar nu am avut key sal probez, orcum il tin pe cel care mi lai dat, multumesc mult merge impecabil,de fapt lam urcat si pe upload pentru cei cel vor acesta e;bm-8300 sta2_12.c0.a5_070520c BinQuote:
Ai dreptate. Am gasit si eu soft de stream cu dcw inclus....facut de turci.
Pe adresa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] a aparut soft ce poate decoda premiere. E FALS. Backdoor. TEAPA
stream 8300 ci tps_premiere_ok.rar
premiere sur stream system ok
Aveti grija.
Softuri noi pe DEPO;
01-AT-8020DCIZ_HW-12.C1.A5_SW02.00.08 EMU V 58.178.zip
SUNNY 11 HAZİRAN 2007 ASTRA 19-23.5 PREMİERE TEST OK YAZILIMLARI @exalans ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...])
or fi bune?
Lam incercat pe asta;
01-AT_7010DCIZ_HW_12_C1_A5_SW02.00.08 EMU V 58.178
a fost singurul care a mers pe receiverul meu,dar.....din pacate e un fake,nu deschide nimic din Premiere!!
Nu le mai testati pe cele turcesti sunt FAKE,francezii au reusit totusi sa deschida 3 canale PREMIERE SPORT(PORTAL),BD1 SI BD4 ,este o premiera totusi,softuri gasiti aici;