Si eu am un Amiko Micro HD dar merge perfect atat pe cccam cat si pe newcamd ,eu nu am avut nici o intrerupere, schimba foarte rapid canalele iar la net se conecteaza excelent.Eu sunt multumit !
Printable View
Si eu am un Amiko Micro HD dar merge perfect atat pe cccam cat si pe newcamd ,eu nu am avut nici o intrerupere, schimba foarte rapid canalele iar la net se conecteaza excelent.Eu sunt multumit !
@ ionut_pit
Imaginea la STM e superioara Broadcom si cu multe clase peste ALI..
La sharing .... nu ai dreptate.
Eu am bubuit un mini combo, l-am trimis in asistenta unde voi astepta destul de mult si ma gindesc sa-mi iau altul ce imi recomandati ca s-ar comporta cel mai bine pentru sharing intern si redarea filmelor de pe HDD? (Ce model de Amiko)
Imi poate spune cineva unde se seteaza user/pass pentru homesh*** server?
Meniu-acces conditionat-card sher! Trebuie sa ai soft emu(la mcas nu-ti apare)!
Ai vazut tu acolo username si parola pentru homesh*** SERVER?
Acum nu mai am receptorul dar din ce-mi amintesc acolo ai server si 8 lini de client! Pe la submeniul internet vazusem ceva de username si parola!
Sa inteleg ca imaginea unui Amiko 8360 este sub nivelul lui 8900 SHD?Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Calitatea imaginii decodate catre TV e cu mult mai buna pe Alien decat pe aparate cu broadcom sau ALI.
Pe e2 au fost mai multe probleme de drivere dar nu cele de video!
La broadcom are definitie si contrast dar e arsa !
La ALI acum nu mai e arsa, au activat lumina contrast culoare in meniu, dar nu are definite.
Poate adauga sharpness si la ALI.
Salut,
Am o nelamurire. Daca faci o inregistrare de pe un post luminat (cu soft emu adecvat) inregistrarea iese codat. Pe langa fisierul ts codat rezultat, device-ul mai pune 2 fisiere: un fisier dvr si un fisier info. Problema se pune in momentul in care incerc sa generez din fisierul ts codat un fisier ts luminat. De ce incerc acest lucru? Pentru a edita fisierul pe PC (transcodare in alt format).
Un astfel de soft mai cere un fisier cwl (care se genereaza mai complex). A testat altcineva o versiune de firmware pentru amiko mini hd combo in care fisierul inregistrat sa fie generat direct decriptat? Parca in primele versiuni fisierele inregistrate erau direct luminate...
Eu am testat cu card focos si inregistreaza necriptat.In rest bezna totala.Receptoarele cu procesor
ALI 3606 si ALI3612 au o chie de criptare a inregistrarilor in soft.Din ce am testat eu amiko 7900 si alma 2230
inregistreaza necriptat(ambele au ALI 3602).Am pierdut multe nopti incercand sa gasesc cheia de criptare pt. inregistrari dar nu renunt...
De acord cu citatul. Imi aduce aminte de filmul "Contact" cu Jodie Foster...
As dori sa adaug ca daca control word-ul nu este constant si este dinamic (asa cum banuiesc), nu exista in acest moment soft sa rezolvam problema.
Daca insa este static, s-ar putea sa reusim. Never give up!
Secventa din foto(PM) lipseste cu desavarsire din softurile pt.ALI 3602. Cw e chiar constant nu dw.
Folosesc vplug impreuna cu DVBviewer cu un tuner DVB-C pe un post luminat. Din cate se pare exista un parametru DCW care NU ESTE CONSTANT. Variaza la cateva secunde in functie de stream-ul ECM. Daca nu se pune in fw un plugin DCW, nu se poate face nimic.
Ms de info.8360 are procesor ALI3606 nu? deci e mai slab pe imagine.....Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]