Cum mai stati cu testele?
Ati mai observat ceva belele?
Idei noi?
Printable View
Cum mai stati cu testele?
Ati mai observat ceva belele?
Idei noi?
salut de unde descarc pentru teste pentru alien 1 ??
Imaginea de 7111 inca nu a fost data la teste.
Spaeram ca in urmatoarele zile sa apara.
Cu ultima versiune, nu-mi deschide srt-ul la unele filme mkv!
Pai am mai explicat ca depinde ce player folosesti.
MP foloseste exclusiv Gstreamer si e trebuie ca fila SRT sa fie UTF8.
MP2 e mai tolerant, deschide fila si daca e codata altfel.
ok...verific din nou...merci!
---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:03 ----------
E ok...asteptam cu mare nerabdare , varianta cu skinuri implementate si cu ultimele retusuri facute!
In ultima perioada, dupa ce am discutat cu este cu subtitrarea nu am mai intalnit probleme majore.Si HDD-ul ramane instalat (montat).
S-a intamplat oda sa trebuiasca sa il demontez si sa il remontez dar nu am mai patit pana astazi cand scriu postul.
@zildan, putem spera pe seara, la o noua versiune?
Daca am timp si ma sincronizez cu stargate .
Bine...multumesc!
Maine sunt sanse mari sa apara imagini E2 RSP Beta publice pentru SPARK 7111 si 7162.
Salut!
De doua zile folosesc imaginea e2_211SPARK7162_RSPx5_rev_B007c. Din pacate tremura imaginea pe History HD.
dupa 15-20 de minute de vizionare.Altfel este o imagine stabila, se misca bine fara probleme Am Alien 2 cu twin tuner satelit.Am incercat mai multe setari de rezolutie dar problema reapare.Pe Spark nu am probleme cu History HD.
Bravo Zildan, bravo Stargate, bravo şi celor inscrişi la teste; m-aş inrola şi eu, cu un GM Spark triplex (n-am văzut pe nimeni s-o facă deja cu modelul acesta, deşi, cel puţin la mine in oraş, se vinde bine).
Vreau o mică reasigurare că HW e identic cu al vostru; de exemplu, in imaginea de la: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] se vede o mufă intre SCART şi NULL-modem (RS-232), pe care nu o am; la mine, back-panelul şi telecomanda sunt identice cu cele de aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Doresc şi eu Link pe PM.
PS Tunerul hibrid e de tipul T2.
@waterman
Daca dai pe 1080p 50 Hz nu se mai manifesta problema.
@vic5
Aparatele sunt identice.
Ca informatie generala, sunt 2 buguri care se manifesta la toate aparatele SH40 in imaginile e2:
-sunetul se intrerupe (sacadeaza) dupa o vreme pe unele canale, bugul apare aleator si se autoregleaza.
-tremura imaginea pe 1 TP (Hist. HD 1W) dar nu se manifesta intotdeauna acest bug
De ce e2 si nu Spark?
- zapping mult mai rapid
- se misca mai bine aparatul
- media playerul de 100 de ori mai bun !
- ai info despre EMU
- ai zeci de plugins la dispozitie
- ai DTS
Azi intentionez sa public imagini beta la ambele aparate .
Mulţumim pentru efort, faceţi-o fără grabă şi fără presiune ca să iasă cat mai bine.
O altă "bilă neagră" pentru Spark pe care am sesizat-o e faptul că in modul "Standby=False" STB-ul consumă tot 15 W ca şi cand este in funcţiune, alimentand in continuare tunerele şi LNB-ul. O fi limitare hardware? Alien 1 trece de la 12 W la 8 W in aceeaşi situaţie, deci mai bine trecem serverul pe el! Sau il trecem pe router dacă permite. Cu E2 poate se rezolvă problema consumului de Standby, nu neapărat in cel mai scurt timp.