zice ca revine soon acum
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
BACK SOON!
Printable View
zice ca revine soon acum
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
BACK SOON!
m-am infricosat , m-am ascuns intr-un buncar de pe vreama lui nea Nicu si mi-am facut rezerve de hrana, stau cu frica in san si nu mai pot dormi noaptea, nu ies de acolo decat sa ma .... cu fata catre Paris ca sa visez frumos varaQuote:
Originally Posted by hgfdgfui [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
macar de ar avea atata sange in el sa il vad daca are macar demnitatea sa stea la o discutie fata in fata, el crede ca toti sunt ca el si se conduc dupa impulsurile de moment
chiar as fi incantat sa ne ne vedem si sa discutam chiar daca nu mai gasim cico sau brifcor
astept sa ma contactezi, doar sa ma aflu prin Sibiu ca acum vara mai pleaca omul in concediu
Atacul e dat de ieri in lucru la DIICOT.Quote:
Originally Posted by mmm1967 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca toate merg conform planului (si se stie ca nimic nu merge conform planului! :D), pe la sfirsitul lui august ar trebui sa fiu acolo. Fa curatenie in casuta si vorbim. Poate facem o miscare STI/RDI locala ultrasecreta.Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@danny x
Marti, 26.06 la 21.30 ora Ro, pe baricade!:agresiv:
Daca intrunirea asta mixta are loc la Sibiu ma bag si eu sa mediez negocierile :)
f11
Dar,dar vezi sa fie secreta.:)
rdi merge din nou/deocamdata restrictii la postari/dar e un lucru imbucurator/
Da. Habemus RDI !
Sper sa fie functionabil mult timp....
Habemus PapaQuote:
Originally Posted by miki [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A functionat 1 minut, e bine !Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Li se trage de la balaceanca. Nu e rau,au ajuns la o vizualizare pe zi.
Cine doreste sa citeasca arhiva RDI poa sa o faca, cine doreste sa posteze ceva poa sa o faca aici pe RSP...e tare , nu ?
Eu zic ca e chiar perfect.:)
Incercati-l acum!
Thanks @ sateliti.info
Sa fiti iubiti!