Intrebare: Merge sunetul AC3 (5.1) pe HBO Romania la DIGI?
Printable View
Intrebare: Merge sunetul AC3 (5.1) pe HBO Romania la DIGI?
Nu am amplificator digital ca sa incerc, dar din datele care imi arata alte receptoare se pare ca are.Quote:
Originally Posted by iugh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu merge....Quote:
Originally Posted by iugh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe ce fel de scula ai incercat si cum ai incercat?Quote:
Originally Posted by maniacdth [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pe eco 791- output optic....Pioneer VSX-1015 TX -input optic....pro 7 se aude bestial...Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
la tine merge?
Nu,Quote:
Originally Posted by maniacdth [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
intrebarea mea este prin ce ai conectat iesirea din echo 791 ca sa auzi 5.1?
doar la filmele care le fac reclama ca au sunet 5.1 in rest doar dolby suroundQuote:
testat pe un sony str de-485 e pe optic
Nu stiu ce sa mai zic... la mine apare sunetul neconectat in momentul in care comut pe AC3 la HBO. Vorbesc despre alegerea sunetului AC3 din meniu...
Ieri au fost unele probremele la Digi,o parte din programe nu au functionat o perioada de timp.Dar daca dimineata ora era afisata cu 3 ore inainte,dupa brambureala a ramas doar cu o ora inainte(fata de ora normala de vara).EPG-ul s-a "socat" si el si a luat-o razna si pe cele cateva programe pe care e prezent.Varza.
ac3 doar cand filmul e transmis 5.1 ,in rest nu e sunet pe dolby digitalQuote:
@mesteru poti face o captura cu faimosul sunet AC3 care spui ca-ti merge? O bucatica mica dintr-un film?
Mie imi apare "No data", indiferent daca filmul este 5.1.sau nu.
imi spui te rog ``cat si de unde ai jucaria?`` Pioneer VSX-1015 TX ca sunt interesat si eu. merciQuote:
jucaria are cam 1 an jumate
,mi-a adus-o cineva de afara si am dat 300 e atunci!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu se mai acorda receptoare in custodie !!! Echipamentul se cumpara in totalitate !!!
Receptore la oferta:
-HSS-5160NA si Humax Digi III fara kit antena 126.05 RON fara TVA
-HSS-5160NA si Humax Digi III cu kit antena 168.06 RON fara TVA
-HSS-7160NA fara kit antena 210.08 RON fara TVA
-HSS-7160NA cu kit antena 252.09 RON fara TVA
Echipamentul se poate cumpara si in 3 rate !!!
Taxa de activare este de 50RON si se plateste pe loc in momentul incheierii contractului. Clientul beneficiaza de gratuitate pentru luna in curs si urmatoarele 2 luni.
Numai este la moda mokka,a venit si moneyfashion la jiji tv.
Nu mai au castiguri,sau merg spre minus? :oops:
La jijitv gasesti daca te abonezi:aberatii CC,receptoare extrem de proaste,
la semnal e 1/2 bun,1/2 prost,imaginea apremiere:D (if u know what i mean :)),in plus prostie cat incape!